64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αναβολή για Ντόρτμουντ, πρόκριση για Άιντραχτ [pics-vid]

Αναβολή για Ντόρτμουντ, πρόκριση για Άιντραχτ [pics-vid]
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες, κατέστησαν ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο και οδήγησαν σε αναβολή την αναμέτρηση της Σπόρτφροϊντε Λότε με την Ντόρτμουντ. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επιβλήθηκε, έστω και δύσκολα, της Αρμίνια Μπίλεφελντ με 1-0 και «σφράγισε» το πρώτο «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες, κατέστησαν ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο στο «FRIMO Stadion». Και ανάγκασαν τον διαιτητή, Φέλιξ Μπριχ, ν' αναβάλει την προημιτελική αναμέτρηση (για το DFB Pokal) της Σπόρτφροϊντε Λότε με την Ντόρτμουντ.
Η χιονόπτωση και το κρύο έκαναν αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο τραυματισμών και έτσι οι δύο ομάδες δεν παρατάχθηκαν για το εναρκτήριο λάκτισμα.
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας θα γνωστοποιήσει αύριο (Τετάρτη) τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του προημιτελικού.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε είναι το γεγονός ότι το πούλμαν της φιλοξενούμενης κόλλησε στις λάσπες. Και «επιστρατεύτηκε» ένα τρακτέρ για να το βάλει ξανά στο δρόμο.
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επιβλήθηκε, έστω και δύσκολα, της Αρμίνια Μπίλεφελντ με 1-0 και «σφράγισε» το πρώτο «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς. Ο Ντάνι Μπλουμ, μόλις στο 6ο λεπτό, «άνοιξε» το σκορ στο «Commerzbank Arena».
Όμως, παρά το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη είναι ομάδα της 2ης κατηγορίας που παλεύει για την παραμονή της, δεν επέτρεψε στη γηπεδούχο να αυξήσει τα γκολ της και να «κλειδώσει», πριν το τελικό σφύριγμα τη νίκη και την πρόκριση.


Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:
Τρίτη 28/2
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-0 (6' Μπλουμ)
Σπόρτφροϊντε Λότε - Ντόρτμουντ (αναβολή)
Τετάρτη 1/3
Αμβούργο - Γκλάντμπαχ (19:30)
Μπάγερν - Σάλκε (21:45)

Σχόλια