64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

[Sportdog]: Ανεξήγητα πράγματα στο ΣΕΦ – “Εξαφανίστηκαν” όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού – Άφαντος κι ο Σπανούλης

[Sportdog]: Ανεξήγητα πράγματα στο ΣΕΦ – “Εξαφανίστηκαν” όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού – Άφαντος κι ο Σπανούλης
Δεν υπάρχει αυτό που συνέβη απόψε το βράδυ στην αναμέτρηση των Ερυθρολεύκων με τη Γαλατασαράι. Ακόμα ψάχνουν να βρουν πού πήγαν οι πρωταθλητές. Τι στα κομμάτια έγινε;
Αυτό που έπαθε ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ από τη Γαλατά θα κάνει χρόνια να το ξεχάσει.
Η ήττα στην ουσία τη ζωή δε θα του την αλλάξει στην τρέχουσα Ευρωλίγκα. Είτε τρίτος, είτε τέταρτος, μάλλον δε θα υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά, από τη στιγμή μάλιστα που ουδείς μπορεί να προδικάσει ποιος θα είναι πέμπτος στον όμιλο και ποιος έκτος.
Προβληματίζει, όμως, η εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας, αφού στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να παίξουν καμμιά μπασκετάρα, μπόρεσαν και προηγήθηκαν με 13 πόντους διαφορά, αλλά στην επανάληψη “εξαφανίστηκαν” ανεξήγητα από το γήπεδο.
Η Γαλατά σιγά σιγά ροκάνιζε τη διαφορά και όταν γύρισε το ματς, είχε γυρίσει και την ψυχολογία. Ο Μίτσοφ τα έβαζε από παντού, ο Κοκσάλ έκανε τα πάντα στο παρκέ και έτσι οι Τούρκοι χαμογέλασαν και πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό, αφού τον είχαν κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι.
Γενικώς, δεν του πάνε οι Τούρκοι του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες, αφού έχασε και από την Μπεσίκτας στο ποδόσφαιρο, για να μην ξεχνιόμαστε.
… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: SPORTDOG

Σχόλια