64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

"Ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε την κατάσταση εκτός έδρας" (video)

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχουν μυστικά στα ντέρμπι και μιλώντας στο novasports.gr αναφέρεται στον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο και στα “στοιχήματα” Αλμέιδα – Τσιγκρίνσκι.
"Ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε την κατάσταση εκτός έδρας"
Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχουν μυστικά στα ντέρμπι και μιλώντας στο novasports.gr αναφέρεται στον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο και στα “στοιχήματα” Αλμέιδα – Τσιγκρίνσκι.


Ήρθε στην ΑΕΚ και άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας. Ο Μανόλο Χιμένεθ παραμένει αήττητος απ' τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ένωσης και ειδικά στα ντέρμπι έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς με μηδέν παθητικό. Ο ίδιος πάντως, μιλώντας στο novasports.gr ξεκαθάρισε ότι σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει απ' τον προηγούμενο Οκτώβριο να νικήσει μακριά από το ΟΑΚΑ:

“Για να κερδίσουμε τα ντέρμπι πρέπει να γίνεται αυτό που λέω πάντα: “Δουλειά”. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα αποτελέσματα δεν έρχονται έτσι απλά. Υπήρξαν παιχνίδια που τα καταφέραμε για διαφορετικούς λόγους, αλλά σε άλλα ματς κάναμε λάθη, όπως κόντρα σε Λάρισα και Πανιώνιο. Είναι η στιγμή να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση”.- Σε σχέση με την πρώτη μέρα σας στην ομάδα, βλέπετε τους παίκτες σας να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, ειδικά μετά τις νίκες στα ντέρμπι;“Το καλύτερο “φάρμακο” πάντα είναι μία νίκη. Όταν κερδίζεις δεν πονάνε τα χτυπήματα των παικτών, γίνεται πιο γρήγορα η αποκατάσταση κι αυτό είναι το καλύτερο για την ψυχολογία. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι δεν έχουμε κάνει αρκετά. Παίρνουμε καλά αποτελέσματα, πιστεύω ότι πολλές φορές παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο σε αρκετά παιχνιδια, σε άλλα όχι, αλλά οι αντίπαλοί μας δεν κάνουν λαθη ή κάνουν πολύ λίγα οπότε είναι πολύ δύσκολο να μειωθεί η βαθμολογική διαφορά. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να περιμένουμε. Εμείς να συνεχίζουμε να νικάμε και οι αντίπαλοί μας​ να χάνουν βαθμούς”novasports.gr

Σχόλια