64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Κροτόνε - Μίλαν 1-1

Για δεύτερη σερί αγωνιστική η Μίλαν απέτυχε να νικήσει ομάδα που μάχεται για την παραμονή μετά το 1-1 εκτός με την Κροτόνε. Εχασε η Φιορεντίνα, έπεσε η Πεσκάρα.
Κροτόνε - Μίλαν 1-1
Υστερα από την ήττα-κάζο στο San Siro από την Εμπολι (1-2) η Μίλαν δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε κόντρα στην Κροτόνε, η οποία ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγώνα του
Ezio Scida και άξιζε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Οι νεοφώτιστοι είναι από τις πιο hot ομάδες των τελευταίων αγωνιστικών στη Serie A και συνεχίζουν τη μάχη με την Εμπολι, ενώ το σύνολο του Βιντσέντζο Μοντέλα είναι στο +3 από την Ιντερ (παίζει το βράδυ με Νάπολι εντός) με αγώνα περισσότερο.
Μόλις στο 2' ο Ντοναρούμα χρειάστηκε να απογειωθεί για να βγάλει το φάουλ του Μπαρμπέρις, όμως η πίεση της Κροτόνε ήταν πολύ μεγάλη για την Μίλαν. Στο 7' το σουτ του Φαλτσινέλι πέρασε έξω αλλά στο 8' η κωμική αμυντική προσπάθεια του Ζαπάτα επέτρεψε στον Μαρτσέλο Τρότα να τον αφήσει πίσω και με αριστερό μέσα από την περιοχή να κάνει το 1-0. Ο επιθετικός των Pitagorici είχε να σκοράρει από τον Οκτώβριο και έπρεπε να πιστεωθεί ακόμα ένα γκολ, όμως λανθασμένα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ο κούτσκα είδε κίτρινη για τους Rossoneri και χάνει την Ρόμα, ενώ ο Σούσο στο φινάλε του πρώτου μέρους έκανε το σουτ αλλά ο Κορντάζ έκανε τη μοναδική επέμβαση του επέμβαση.
Περισσότερα σε λίγο... gazzetta.gr

Σχόλια