64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Στο ντέρμπι της «ουράς» Οσασούνα-Σπόρτινγκ Χιχόν 2-2 (video)

Οσασούνα-Σπόρτινγκ Χιχόν 2-2
Στο ντέρμπι της «ουράς» για την 33η αγωνιστική της La Liga η Οσασούνα έφτασε κοντά στο τρίποντο προηγούμενη με 2-0, ωστόσο η Σπόρτινγκ Χιχόν ισοφάρισε σε 2-2, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες.
Σττην Παμπλόνα, η ουραγός Οσασούνα πήρε σαφές προβάδισμα στο σκορ με 2-0, χάρη στο αυτογκόλ του Μέρε στο 19' και το τέρμα του Κενάν στο 72'. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους. Ένα δίλεπτο αδράνειας ήταν αρκετό για τη Σπόρτινγκ Χιχόν να φέρει το ματς στα ίσια. Κανέγια στο 79' και Κάρλος Κάστρο στο 81ο λεπτό ισοφάρισαν σε 2-2, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο πάντως δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες, μιας και μοιάζει να απομακρύνεται το «τρένο» της παραμονής.
Με το βαθμό αυτό η Οσασούνα έφτασε τους 18 βαθμούς παραμένοντας στον πάτο της βαθμολογίας και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία. Δύσκολο έργο έχει και η Χιχόν που είναι στο πλην τέσσερα από τη 17η Λεγανές του Σιόβα και χρειάζεται βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια.



sdna.gr

Σχόλια