64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αποφασιστικό βήμα ανόδου από την Παναχαϊκή-Άνετη επικράτηση με 3-0 επί του Παναρκαδικού στην Αγυιά

Αποφασιστικό βήμα ανόδου από την Παναχαϊκή-Άνετη επικράτηση με 3-0 επί του Παναρκαδικού στην Αγυιά Για την 24η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής
Αποφασιστικό βήμα για την πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Εθνική έκανε η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» με μία ακόμα επιβλητική εμφάνιση, επικράτησαν άνετα του Παναρκαδικού στην Αγυιά με 3-0.

Η Παναχαϊκή βρήκε ρυθμό την κατάλληλη εποχή κι ενώ την πλησίαζαν, οι διώκτες της και με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και ξέφυγε με διψύφια διαφορά από τους διώκτες της.
Την ίδια ώρα που ο ΠΑΟ Βάρδας έμενε στο 1-1, στο ντέρμπι της Ηλείας με τον Αστέρα Αμαλιάδας και η Ερμιονίδα γνώριζε βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της από τον Παναργειακό, η Παναχαϊκή πέτυχε άνετη νίκη με 3-0 επί της ομάδας από την Τρίπολη, παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.
Οι «κοκκινόμαυροι» επιβάλλοντας τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό, πήγαν στην ανάπαυλα με το «φτωχό» 1-0, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα.
Το σκορ άνοιξε ο Σπανός με όμορφη κεφαλιά στο 17ο λεπτό, ενώ ο Ελευθεριάδης είχε δοκάρι στο 33’.
Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με την Παναχαϊκή να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα με τους Στεργίδη (66’) και Ελευθεριάδη (80’) και να παίρνει μία εύκολη νίκη που την φέρνει μία ανάσα από την επίτευξη του στόχου της ανόδου.
Εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμη αναμέτρηση η παρουσία του κόσμου στην Αγυιά, με τους οπαδούς των «κοκκινόμαυρων» να τραγουδούν από το πρώτο λεπτό, δίνοντας ένα πολύ όμορφο «χρώμα» στην αναμέτρηση.
Οι «κοκκινόμαυροι» οργανωμένοι οπαδοί μάλιστα έμειναν αρκετή ώρα μετά την λήξη στην θέση τους τραγουδώντας, σε ένα πρώιμο πάρτι ανόδου!
Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης: thebest.gr

Σχόλια