64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

ΝΙΚΗ-ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 3-0
Η Βέροια κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από την ήττα κόντρα στον Λεβαδειακό και χάρη σε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-0. Σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, που παραμένει στη «μάχη»/ της παραμονής.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κοροβέσης και Ακόστα προσπάθησαν να δημιουργήσουν καταστάσεις μπροστά στην εστία του Λόπεθ, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε, με την Βέροια να μην απειλείται ιδιαιτέρως.
Έπειτα από τοπ πρώτο τέταρτο του αγώνα, μάλιστα, οι παίκτες του Ντόστανιτς πήραν μέτρα στο γήπεδο. Και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με δράση τον Καπετάνο, στο 19ο λεπτό, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον Πασχαλάκη, από πλάγια θέση και σκόραρε για  τρίτο διαδοχικό παιχνίδι.
Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη προσπάθησαν να απειλήσουν και πάλι, όμως η Βέροια είχε τον έλεγχο του αγώνα. Και αποτέλεσμα αυτού ήταν να γίνει το 2-0 με δράστη τον Σαρπόνγκ στο 36ο λεπτό.
Το 2-0 έδωσε σαφές προβάδισμα στην «βασίλισσα του βορρά», η οποία σε όλο το δεύτερο ημίχρονο διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ. Οι Γιαννιώτες προσπάθησαν να ανεβάσουν τη ζώνη πίεσης, με τους Βιντάλ και Ναδάλες να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, όμως η εστία του Λόπεθ δεν απειλήθηκε. Ο Σουλέ, μάλιστα, με ωραίο σουτ στις καθυστερήσεις έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, γράφοντας το 3-0.
ΣΚΟΡΕΡΣ: 19’ Καπετάνος, 36’ Σαρπόνγκ, 90+3’ Σουλέ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 63’ και 90+4’ Μπαλάφας, 88΄Σούλε – 40’ Λίλα
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: 90+4’ Μπαλάφας
ΒΕΡΟΙΑ (Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τομάς, Καλί (80’ Αντονιάν), Ασίγκμπα, Στόιτσεφ (46’ Σούλε), Κάλβο, Καπετάνος (72’ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Κόντε, Κοζορώνης, Γιάκος, Κοροβέσης (77’ Μπουκουβάλας), Μιχαήλ, Λίλα (64’ Ναδάλες), Μαυροπάνος (58’ Βιντάλ), Ακόστα.

Σχόλια