64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Στον τελικό η Τσέλσι, νίκησε 4-2 HIGHLIGHTS

Τσέλσι-Τότεναμ 4-2

Η Τσέλσι έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς επικράτησε της Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ με 4-2.
Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν είχε καλή απόδοση, όμως ό,τι ευκαιρία δημιουργούσε την έκανε γκολ, παίρνοντας μια κυνική πρόκριση επι της ουσίας. Στον αντίποδα, η Τότεναμ έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και άξιζε να προκριθεί στον τελικό, όμως έπεσε πάνω στους «μπλε», που βρέθηκαν στη... μέρα τους.

Ο Γουίλιαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, μόλις στο 5'. Τα «σπιρούνια» αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 18' με κεφαλιά του Χάρι Κέιν, αλλά στο 43' η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι και ο Γουίλιαν δεν λάθεψε, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντέλε Αλι έφερε ξανά το ματς στα... ίσια (2-2 στο 52') και η Τότεναμ έμοιαζε καλύτερη, αλλά λίγο αργότερα ο ο Αζάρ έδωσε ξανά προβάδισμα στους «μπλε» στο 75', πριν ο Μάτιτς διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 80'.

Ο αντίπαλος της Τσέλσι στον τελικό θα γίνει γνωστός αύριο, με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Αρσεναλ να διεκδικούν, επίσης στο Γουέμπλεϊ, το δεύτερο εισιτήριο.


Τα αποτελέσματα των ημιτελικών του κυπέλλου Αγγλίας:

Σάββατο 22/4

Τσέλσι-Τότεναμ 4-2 (5', 43' Γουΐλιαν, 75' Αζάρ, 80' Μάτιτς - 18' Κέιν, 52' Ντέλε Άλι)

Κυριακή 23/4

Αρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι 17:00

sentragoal.gr

Σχόλια