64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ουζουνίδης: «Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα για την επόμενη σεζόν»

Ενήμερος για τις ανάγκες του ρόστερ του Παναθηναϊκού ενόψει της επόμενης σεζόν, δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος βέβαια τόνισε πως μεγαλύτερη σημασία έχει η πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν. 
Ουζουνίδης: «Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα για την επόμενη σεζόν»

Τον καταρτισμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Μαρίνο Ουζουνίδη. 

Ο 48χρονος τεχνικός, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, αποκάλυψε πως έχει ήδη σχηματίσει εικόνα για τους παίκτες της επόμενης σεζόν, ωστόσο μεγαλύτερη σημασία αυτή τη στιγμή έχει η μαθηματική εξασφάλιση της συμμετοχής του Παναθηναϊκού στα play-offs και η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική της Super League (21/04, 19:00). 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού: 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο: «Δεν είχαμε προβλήματα. Τις τελευταίες μέρες προέκυψαν κάποια ζητήματα με αρρώστιες ποδοσφαιριστών και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής. Έχουμε και κάποιες τιμωρίες, οπότε θα έχουμε κάποιες απουσίες. Ελπίζω πως τα υπόλοιπα παιδιά θα είναι υγιή και δεν θα έχουμε άλλες αλλαγές. Δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα μαθηματικά την είσοδο μας στα play-offs οπότε θα κοιτάξουμε να παρουσιάσουμε ότι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμή». 

Για τον αν το μυαλό των ποδοσφαιριστών θα βρίσκεται στη ρεβάνς του κυπέλλου: «Η δουλειά των ποδοσφαιριστών είναι να παραμένουν συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα ματς με το οποίο θα εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στα play-offs. Αν μπούμε στο παιχνίδι της Κυριακής έχοντας στο μυαλό μας τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ δεν θα έχουμε καλό αποτέλεσμα. Υπάρχουν αρκετές μέρες μέχρι τη ρεβάνς και πρέπει να παρουσιάσουμε ότι καλύτερο έχουμε». 

Για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς: «Σε μεγάλο βαθμό ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα, ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν και ποιοι να φύγουν. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ετοιμάσουμε τους παίκτες για τα παιχνίδια που μένουν μέχρι το τέλος. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η σεζόν και όλοι οι παίκτες αναμένεται να χρειαστούν».

sport-fm.gr

Σχόλια