64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μολέδο: «Η υπομονή έφερε τη νίκη»

Μολέδο: «Η υπομονή έφερε τη νίκη»

Ο Ροντρίγκο Μολέδο μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου και αναφέρθηκε στο σημείο κλειδί με το οποίο το «τριφύλλι» κατάφερε να φτάσει στη νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου αμυντικού:
Για το που κρίθηκε το ματς«Η ομάδα μεγαλώνει, βελτιώνεται τόσο από φυσική κατάσταση, όπως και αγωνιστικά. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι σήμερα παίξαμε σωστά με υπομονή, δείξαμε την υπομονή εκεί που χρειαζόταν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπορέσουμε να κερδίσουμε με το 1-0 και να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε έτσι καλά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».
Για τις νίκες στα ντέρμπι και το μυστικό της αλλαγής εικόνας του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα μεγαλώνει, η ομάδα βελτιώνεται, δουλεύει καλά, δείχνει καλύτερα στοιχεία και αυτό είναι σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Για το ότι κάνει σταθερά καλά παιχνίδια και αν αισθάνεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του: «Πάντοτε κοιτώ να δουλεύω σκληρά, να δουλεύω πολύ και να βελτιώνομαι όσο το δυνατόν περισσότερο. Ουσιαστικά όλοι στην ομάδα αυτό κοιτάμε να κάνουμε, όλοι στην ομάδα κοιτάμε να βοηθά ο ένας τον άλλον και να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα».
Για τα ματς με τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που ακολουθούν και ποιο είναι πιο σημαντικό:
«Για μένα πρόκειται για δύο διαφορετικά παιχνίδια. Και τα δύο, όμως, είναι σημαντικά και στα δύο προσβλέπουμε τη νίκη. Βρισκόμαστε σε μία καλή στιγμή και θα συνεχίσουμε έτσι».

Σχόλια