64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Περίεργη δήλωση του Χιμένεθ για το Καραϊσκάκη

Απορίες προκάλεσε η απάντηση του Μανόλο Χιμένεθ για την βαριά ήττα που είχε γνωρίσει η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, στην προηγούμενη θητεία του στον πάγκο. Αποθέωση για Τσιγκρίνσκι. 
Περίεργη δήλωση του Χιμένεθ για το Καραϊσκάκη

Όπως ήταν φυσικό ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά την εύκολη νίκη της ΑΕΚ επί της Κέρκυρας, ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό την Μ.Πέμπτη στο Φάληρο.
Ο Ισπανός τεχνικός σε ερώτηση που δέχτηκε για την βαριά ήττα της Ένωσης (6-0) στο «Καραϊσκάκη» την σεζόν 2010-11 όπου βρισκόταν και πάλι στον πάγκο προκάλεσε ερωτηματικά με την απάντησή 
του. 

Παράλληλα, αποθέωσε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τον επαγγελματισμό του και δήλωσε ικανοποιημένος από όσους παίκτες αγωνίστηκαν απέναντι στους «Φαίακες». 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός: 
Αν είναι ικανοποιημένος από το ροτέισον που έκανε; «Πολύ ικανοποιημένος γιατί υπήρχαν πολλοί παίκτες που έλειπαν αρκετό χρονικό διάστημα και έτσι όπως είναι το πρόγραμμα τους χρειαζόμαστε όλους». 

Αν αποτελεί το αποψινό ματς πρόβα τζενεράλε για το ματς με τον Ολυμπιακό; «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δυο διαφορετικές διοργανώσεις. Δυο διαφορετικοί αντίπαλοι. Αλλά σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Πριν το ματς όλοι μου έλεγαν πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά οι τρεις βαθμοί ήταν ζωτικής σημασίας για μας και τα πλέι οφ». 

Για τον Τσιγκρίνσκι; «Κανείς δεν εκπλήσσεται ότι ο Τσιγκρίνσκι είναι παίκτης με πολύ ποιότητα. Αυτό φυσικά και μπορεί να εκπλήξει όσους δεν τον γνωρίζουν είναι το πόσο ταπεινός είναι, πόσο επαγγελματίας είναι. Κάνει προπόνηση και τα δίνει όλα σαν παιδί της… Ακαδημίας. Μου αρέσει να έχω τέτοιους παίκτες. Ελπίζω να ξεκουραστεί, θα δούμε πως θα είναι για το παιχνίδι της Πέμπτης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Τσιγκρίνσκι γιατί ήταν σημαντική η βοήθεια που έδωσε στο σημερινό παιχνίδι. Έλειπε ο Λαμπρόπουλος, είχε και πολλά παιχνίδια στην πλάτη του ο Βράνιες». 

Για το Καραϊσκάκη και που επιστρέφει στο γήπεδο που είχε ζήσει ένα δύσκολο βράδυ στην προηγούμενη θητεία του; «Σκέφτομαι πολλά πράγματα και όχι μόνο οσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ. Όχι μόνο τότε, αλλά και σε άλλο παιχνίδι. Ίσως να ξέρετε περισσότερα. Ας το αφήσουμε, ας το ξεχάσουμε» 

sport-fm.gr

Σχόλια