64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Οποιαδήποτε τιμωρία του Ολυμπιακού θα είναι για φέτος»

Σε περίπτωση που αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό η ποινή θα αφορά τον φετινό πίνακα της Super League, όπως ανέφερε ο δικηγόρος, Μπ. Αποστολίδης, στον ΣΠΟΡ FM. «Πιθανό να εφαρμοστεί ο νόμος», είπε. 
«Οποιαδήποτε τιμωρία του Ολυμπιακού θα είναι για φέτος»

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά μόνο από τον φετινό πίνακα της Super League, όπως ανέφερε ο Μπάμπης Αποστολίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. 

Ο γνωστός δικηγόρος, μιλώντας στους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Άσβεστα, τόνισε ότι δεν ήταν σωστή η έκθεση του διαιτητή, Τάσου Παπαπέτρου και ότι αν δεν υπήρχε η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα θα κινδύνευε μόνο με πρόστιμο η ομάδα του Πειραιά. «Είναι πιθανό να εφαρμοστεί ο νόμος», τόνισε. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Αφορά την επικύρωση του πρωταθλήματος, δεν γίνεται να αφαιρεθούν βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα. Οποιαδήποτε τιμωρία θα αφορά τον φετινό βαθμολογικό πίνακα. Τελεία και παύλα. Εδώ και είκοσι χρόνια έχουμε την Ολυμπιακή τυραννία. Ο τύραννος έπεσε, ας πέσει και η τυραννία. Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε προχθές στο Καραϊσκάκη για να μην τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός; Δεν καταλαβαίνω, μπήκανε μέσα τα ΜΑΤ για να δουν τι αντοχή έχουνε οι παίκτες του Ολυμπιακού από τα γκλοπ. Κάτι έγινε που δεν είδε ο διαιτητής κύριος Παπαπέτρου. Βάσει την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα έγινε η κλήση. Βάσει της έκθεσης του διαιτητή ο Ολυμπιακός θα κινδύνευε με πρόστιμο μόνο. Όταν γράφουν τον προπηλακισμό γράφουν με ύψιλον στην έκθεση τι να πεις, τώρα έχουν μυωπία μάλλον. Ο προπηλακισμός γράφεται με «η» και μάλλον αυτός που αναφέρουν αυτοί δεν είναι για τιμωρία. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Πρέπει να υπάρξει ισονομία πλέον. 

Είναι προφανές ότι κάτι έχει αλλάξει και για αυτό φωνάζει ότι αδικείται ο Ολυμπιακός και κλαίω από προχθές με αυτά που διάβασα και που ισχυρίζεται ο Ολυμπιακός. Δίνω πιθανότητες να εφαρμοστεί ο νόμος. Αν επικρατήσει και τώρα η ατιμωρησία, να βάλουμε και τα αρνιά να βόσκουν στα χορτάρια των γηπέδων αν δεν εφαρμοστεί ο νόμος, δεν θα υπάρχει άλλος λόγος να έχουμε τα γήπεδα. Τόσο σοβαρά επεισόδια σε αποδυτήρια δεν έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι υπότροπος ο Ολυμπιακός νομίζω… Να μην το πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, αλλά να μην το πάρει και εκείνος που δεν δικαιούται, ο μονίμως παράνομος. Έχει γίνει να μην το πάρει. Στα χαρτιά και με τη σφυρίχτρα τα παίρνει εδώ και είκοσι χρόνια. Ο Ολυμπιακός φέτος δεν το αξίζει
».

Σχόλια