64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Προχωράει το «μπάσιμο» Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Τα είπαν σήμερα τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και η ομάδα εργασίας που έχει συγκροτήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ποια στοιχεία παραδόθηκαν. 
Προχωράει το «μπάσιμο» Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό
Διεξήχθη σήμερα η συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ομάδα εργασίας που έχει συγκροτήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να ολοκληρωθεί το «μπάσιμό» του στην μάνα του λόχου. 
Όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός ΑΟ, παραδόθηκαν στους ανθρώπους του ιδιοκτήτη του Εξάστερου ο απολογισμός των τμημάτων και των ομάδων ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, το τελευταίο επικαιροποιημένο καταστατικό του συλλόγου, καθώς και οι συμβάσεις με τους ιδιώτες για την εκμετάλλευση των τμημάτων και των ακαδημιών. 

Τονίζεται, μάλιστα, πως τα υπόλοιπα στοιχεία που έχει ζητήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα παραδοθούν εντός του χρονικού ορίου που έχει θέσει ο ίδιος, την 30η Απριλίου. 

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη 

Ολοκληρώθηκε, προ ολίγου, στα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. η συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου με την ομάδα εργασίας που έχει συγκροτήσει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις για σημαντικά θέματα του Συλλόγου κι οι εκπροσωπούντες τον Παναθηναϊκό Α.Ο. παρείχαν προς την ομάδα εργασίας τα κάτωθι στοιχεία: 

- Tον απολογισμό αγωνιστικών τμημάτων και ομάδων έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου. 

- Το τελευταίο, επικαιροποιημένο καταστατικό του Συλλόγου. 

- Τις συμβάσεις με ιδιώτες για την εκμετάλλευση τμημάτων και ακαδημιών. 

Επιπλέον, τα μέλη του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο. επεσήμαναν πως τα λοιπά ζητηθέντα στοιχεία θα παραδοθούν εντός του χρονικού ορίου (30 Απριλίου), το οποίο ο ίδιος ο κ. Γιαννακόπουλος έθεσε με την –από 5ης Απρίλιου– προσωπική επιστολή του. 

Σημειωτέον ότι, σε μία παράλληλη εξέλιξη, η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. ήδη απέστειλε επιστολή προς τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο προς ενδελεχή ενημέρωσή του παραθέτοντας τις ενέργειές της στην –εν εξελίξει– διαδικασία, καθώς και τα περαιτέρω, εκατέρωθεν αναγκαία, βήματα για να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατό η ομαλή ολοκλήρωσή της.


sport-fm.gr

Σχόλια