64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παραπέμπεται ο παρατηρητής του Ολυμπιακός-ΑΕΚ για πλημμελή έκθεση

Για πλημμελή έκθεση για τα όσα πραγματικά έγιναν στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ παραπέμπεται ο παρατηρητής της αναμέτρησης. 
Παραπέμπεται ο παρατηρητής του Ολυμπιακός-ΑΕΚ για πλημμελή έκθεση
Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κλήθηκε, εκτός από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο παρατηρητής του αγώνα, Θεμιστοκλής Βαλσαμής, για παράβαση τεσσάρων άρθρων του κανονισμού. 
Ο παρατηρητής ελέγχεται από το αρμόδιο όργανο της ομοσπονδίας για πλημμελή έκθεση, καθώς σε αυτή που συνέταξε δεν καταγράφονται παρά ελάχιστα από τα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» κυρίως μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Κατηγορία που βασίζεται στην έκθεση της αστυνομίας. 

Υπενθυμίζεται πως ήδη όσα έχουν καταγραφεί στις εκθέσεις είναι επιβαρυντικά για τον Ολυμπιακό, που απειλείται με τιμωρία έδρας και αφαίρεση έξι βαθμών. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος παρατηρητής είναι από την ένωση της Κεφαλονιάς, που θεωρείται από τις τελευταίες εναπομείνασες «συστημικές». 

Αυτή είναι η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την παραπομπή του παρατηρητή: 

-Θεμιστοκλής Βαλσάμης, παρατηρητής του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ, για παράβαση των άρθρων 1, 6, 7 παρ. α΄ και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

sport-fm.gr

Σχόλια