64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ηθελε τον Μάρκο Σίλβα από το καλοκαίρι

Η Χαλ είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα γιατί μία διοίκηση δεν πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις με γνώμονα την αποδοχή του κόσμου. Ο αγγλικός σύλλογος ήθελε τον Μάρκο Σίλβα από πέρσι το καλοκαίρι, ωστόσο άκουσε τους φιλάθλους που ήθελαν τον Μάικ Φίλαν ως αντικαταστάτη του Στιβ Μπρους.

Ο Μάρκο Σίλβα

Η Χαλ είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα γιατί μία διοίκηση δεν πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις με γνώμονα την αποδοχή του κόσμου.
Ο αγγλικός σύλλογος ήθελε τον Μάρκο Σίλβα από πέρσι το καλοκαίρι, ωστόσο άκουσε τους φιλάθλους που ήθελαν τον Μάικ Φίλαν ως αντικαταστάτη του Στιβ Μπρους. 

Ο 54χρονος από υπηρεσιακός έγινε μόνιμος στον πάγκο της Χαλ τον Οκτώβριο, έχοντας αναδειχθεί και προπονητής του μήνα τον Αυγουστο. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφήνοντας τους Ουαλλούς στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα τον Ιανουάριο. Εκεί το ενδιαφέρον για τον Μάρκο Σίλβα αναθερμάνθηκε και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού μετακόμισε στην Αγγλία. Ακόμα και παλαίμαχοι παίκτες της Χαλ τον χαρακτήρισαν τρελό που ανέλαβε την ομάδα, όμως ο ίδιος πίστευε ότι μπορεί να τη σώσει από τον υποβιβασμό. 

Πλέον η Χαλ απέχει τρεις βαθμούς από τη... σωτηρία και όλοι πίνουν νερό στο όνομα του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος σε 17 ματς έχει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες. Το ποσοστό νικών του φτάνει στο 41,8% αρκετά μεγαλύτερο από το 25% του Μάικ Φίλαν...

novasports.gr

Σχόλια