Χτυπάμε τους κόκκους πιπεριού στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη. Στην συνέχεια, ρίχνουμε στο μπλέντερ και το σκόρδο και ξαναχτυπάμε.
Σε ένα μπολ βάζουμε το πιπερι με το σκόρδο, την μαγιονέζα, την μουστάρδα, το αλάτι, τα μυρωδικά, το ξυσμα και τον χυμό του λεμονιού και ανακατεύομαι την μαρινάδα. Ρίχνουμε τα φιλέτα μέσα στην μαρινάδα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ωρα τουλάχιστον.
Χτυπάμε στο μπλέντερ το ψωμί του τόστ με το βούτυρο και τα βαζουμε σε ένα πιάτο.
Περνάμε τα φιλέτα κοτόπουλου απο το ψωμί και τα βάζουμε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε στον φούρνο για 20-25 λεπτά στους 220 βαθμούς.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτή η συνταγή ταιριάζει με πουρέ πατάτας, με πατάτες τηγανιτές αλλά και με ρύζι. Η συνταγή είναι του Άκη Πετρετζίκη και προβλήθηκε στις 30/3/2012 στο Πρωινό μου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου