64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Λαμία με τη… δεύτερη!

Ένα πέναλτι που εκτελέστηκε… δύο φορές μετά από απόφαση του διαιτητή ήταν αρκετό για τη Λαμία ώστε να λυγίσει τον Παναιγιάλειο (1-0) και να πάρει ακόμη ένα τρίποντο. 
Λαμία με τη… δεύτερη!

Τα… χρειάστηκε η Λαμία! Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε 1-0 του Παναιγιάλειου, χάρη σε ένα πέναλτι του Βασιλόγιαννη, ο οποίος σκόραρε από την άσπρη βούλα με την… δεύτερη, μια απόφαση του διαιτητή που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους! 
Η Λαμία ήταν καλύτερη από τους Αιγιώτες ωστόσο δυσκολευόταν να φτιάξει φάσεις στα καρέ του Γκαραβέλη. Με τη συμπλήρωση 39 λεπτών, όμως, ο Παπαδόπουλος έκανε χέρι χωρίς λόγο σε φάση που πήδηξε για να πάρει κεφαλιά με τον διαιτητή να υποδεικνύει σωστά το πέναλτι. Ο Βασιλόγιαννης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά νικήθηκε από τον Γκαραβέλη, ωστόσο ο διαιτητής διέταξε την επανάληψη, καθώς θεώρησε ότι παίκτης των γηπεδούχων μπήκε νωρίτερα στην περιοχή κάτι που δεν φάνηκε από το ριπλέι. Με την δεύτερη εκτέλεση, λοιπόν, ο άσος της Λαμίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. 

Στην επανάληψη, ο Παναιγιάλειος ήταν εμφανώς καλύτερος, πίεζε αρκετά αλλά οι γηπεδούχοι αμύνονταν εξαιρετικά. Μάλιστα, ήταν αυτοί που είχαν την καλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος αλλά Βασιλόγιαννης και Ρότσα δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Γκαραβέλη μέσα από την περιοχή.

sport-fm.gr

Σχόλια