64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο Λέτο έφτυσε τον Μάνταλο και κινδυνεύει με τιμωρία

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Λέτο έφτυσε τον Μάνταλο και κινδυνεύει με τιμωρία
O Σεμπάστιαν Λέτο μετά την επίτευξη του νικητήριου γκολ του Παναθηναϊκού  από τον Μπεργκ, έφτυσε τον Μάνταλο στο πρόσωπο!
Η αντίδραση του, η οποία προκλήθηκε έπειτα από χτύπημα (αγκωνιά) του Μάνταλου στη ροή του αγώνα, δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλου, ενώ ο Έλληνας διεθνής έκανε μια κίνηση προς το μέρος του, όπως φαίνεται στο βίντεο, αλλά δεν έδωσε συνέχεια.
Έτσι, ο Λέτο, ο οποίος είχε κίτρινη κάρτα από το 79ο λεπτό, γλίτωσε την αποβολή, που θα του στοίχιζε τη συμμετοχή του τουλάχιστον στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (6/4) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Μπορεί να υπάρξει δίωξη μέσω βίντεο. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει απαραίτητα να ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Σε αυτή την περίπτωση θα κινδυνεύει με τιμωρία δυο αγωνιστικών για «έργω εξύβριση».Δεν θα προλάβει να εκτίσει κόντρα στον Πανιώνιο και αν τιμωρηθεί θα χάσει τα δυο επόμενα ματς με ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ στο Κύπελλο στο πρώτο ματς των ημιτελικών την Μεγάλη Τετάρτη.

Σχόλια