64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χριστοφοράκης: «Προσαρμόστηκα στους παίκτες και αυτοί σε μένα» | Μιλόγεβιτς: «Δεν περίμενα αυτήν την εικόνα»

Στο ότι οι παίκτες έκαναν τα συνηθισμένα και όλοι προσαρμόστηκαν στις συνθήκες της αναμέτρησης απέδωσε τη νίκη επί του Πανιωνίου ο Κώστας Χριστοφοράκης. 
Χριστοφοράκης: «Προσαρμόστηκα στους παίκτες και αυτοί σε μένα»
Ο υπηρεσιακός τεχνικός των Φαιάκων τόνισε πως δεν σχεδίασαν κάτι ιδιαίτερο και γνώριζαν πως οι «κυανέρυθροι» έχουν συγκεκριμένο στιλ, το εξουδετέρωσαν και οι φιλοξενούμενοι δε δημιούργησαν ευκαιρίες.
Τόνισε πως προσπάθησε να δουλέψει στην ψυχολογία και το γρήγορο γκολ έδωσε ώθηση για τη συνέχεια της αναμέτρησης και πως δεν είχε άγχος για το πρώτο του επίσημο ματς. 

Αναλυτικά: «Δεν κάναμε κάποιον ειδικό σχεδιασμό. Πήγαμε στην πεπατημένη. Εγώ προσαρμόστηκα στους παίκτες κι όχι αυτοί σ’ εμένα. Αγωνιστικά, ο Πανιώνιος έχει ένα συγκεκριμένο στιλ. Και όποιοι παίκτες και να παίξουν, ακολουθούν αυτό το στιλ παιχνιδιού. Οπότε, αυτό δεν μας προβλημάτισε ιδιαίτερα. Και φάνηκε κι απ’ την εξέλιξη του αγώνα. 

Ο Πανιώνιος δεν έκανε κάτι διαφορετικό και δε δημιούργησε κι ευκαιρίες. Αυτό που είχαμε σχεδιάσει στις προπονήσεις, αυτό είδαμε και στον αγωνιστικό χώρο. Δεν προβληματιστήκαμε ιδιαίτερα και πήγαν όλα καλά. 

Κάναμε μια διαχείριση, προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στην ψυχολογία. Όλη την εβδομάδα προσπαθούσα να περάσω στους παίκτες ότι εμείς καθορίζουμε τη μοίρα μας. Αυτό θέλαμε. Γιατί, τυπικά ζητούσαμε ακόμη έναν πόντο. Το δύσκολο κομμάτι ήταν αυτό της ψυχολογίας. 

Το γκολ έδωσε μεγάλη ώθηση. Αυτό μας έλειπε μετά τα τελευταία αποτελέσματα και τις βαριές ήττες, με μηδέν στην επίθεση. Και για αυτό, μετά δεν φοβόμουν ιδιαίτερα. 

Δεν είχα καθόλου άγχος. Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα το ότι η διοίκηση με εμπιστεύτηκε σε αυτόν το ρόλο, έστω και για αυτά τα δύο ματς ως το τέλος της σεζόν»

sport-fm.gr

Μιλόγεβιτς: «Δεν περίμενα αυτήν την εικόνα»


Στην κακή εικόνα του Πανιωνίου την οποία δεν περίμενε σε καμία περίπτωση, απέδωσε την ήττα από την Κέρκυρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. 
Μιλόγεβιτς: «Δεν περίμενα αυτήν την εικόνα»
Ο Σέρβος τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως οι νέοι παίκτες δεν έδειξαν την απαιτούμενη διάθεση και δεν ήθελε να σταθεί στις απουσίες και τόνισε πως τα λάθη είναι μέσα στο ποδοσφαίρου για να χάσεις, ικανοποιήθηκε από την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου και περιμένει καλό φινάλε κόντρα στον υποβιβασμένο Λεβαδειακό. 

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα... Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι θα έχουμε αυτήν την εικόνα. Υπολόγιζα ότι ειδικά τα παιδιά που δεν είχαν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής, αφού κάποιοι έπαιξαν πρώτη φορά απ’ την αρχή, θα δείξουν περισσότερη θέληση. 
Δεν θα σταθώ στις απουσίες που είχαμε. Ήθελα να δω ορισμένα παιδιά, καθώς άλλο είναι η προπόνηση, άλλο ο αγώνας. Στο πρώτο ημίχρονο, όχι απλά δεν κάναμε τίποτα, αλλά... δεν υπήρχαμε στο γήπεδο! 

Πάντα καταλαβαίνω όταν δεν σου "πάει" ένα παιχνίδι. Όταν γίνεται κάποιο λάθος ή σε αναγκάζει ο αντίπαλος. Τα δέχομαι και τα καταλαβαίνω όλα. Αλλά το να μην έχεις τη θέληση, την ενέργεια, το να μην παλεύεις για την ομάδα, αυτό δεν το καταλαβαίνω και δεν το δέχομαι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε με κάποιες αλλαγές που κάναμε. Ήταν κάπως καλύτερο, αλλά δεν είχαμε ούτε φάσεις, ούτε ταχύτητα και μοιραίο ήταν αυτό που έγινε. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τι είναι επαγγελματισμός. Έχω μεγάλο παράπονο. Είχαμε πολλά παιδιά σήμερα εκτός αγώνα. 

Ελπίζω την τελευταία Κυριακή με τον Λεβαδειακό να κλείσουμε τη σεζόν όπως την αρχίσαμε. Και από εκεί και πέρα, να ετοιμαστούμε για τα play off».

sport-fm.gr

Σχόλια