64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βαρούχας: «Απ’τα ματς που δεν θέλει να σφυρίζει ένας διαιτητής»

Δείτε πώς σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ο Παναγιώτης Βαρούχας. 
Βαρούχας: «Απ’τα ματς που δεν θέλει να σφυρίζει ένας διαιτητής»
Πολύ δύσκολο ήταν το έργο του Παπαδόπουλου στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, λόγω των πολλών φάσεων που έγιναν στην μεγάλη περιοχή, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα. 


Ο καθηγητής διαιτησίας κατά τον σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων στην εκπομπή Kick Off του ΣΚΑΪ τόνισε πως στο 8ο λεπτό κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στους πράσινους αφού ο Ντίντακ έσπρωξε με το δεξί του χέρι τον Κλωναρίδη και τον έριξε στο έδαφος. Στη συνέχεια (38’) έδειξε σωστά κίτρινη κάρτα στον Βράνιες για ένα φάουλ με το χέρι στον Μπεργκ. Στο 41’ ο βοηθός Καρατζίκας δεν υπέδειξε τον Λαμπρόπουλο σε θέση οφσάιντ. Στο επόμενο λεπτό σωστά δεν δόθηκε κάτι σε ένα σουτ του Γκάλο, αφού η μπάλα βρήκε στην κοιλιά του Μολέδο. Στο 45’ ο Γιόχανσον πήρε κεφαλιά στην περιοχή, η μπάλα βρήκε και στον Μολέδο και κακώς δεν δόθηκε κόρνερ υπέρ της Ένωσης. 

Στο 60ο λεπτό, αν και δύσκολη φάση, από το πίσω ριπλέι φάνηκε πως η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι αλλά στον ώμο του Βιγιαφάνες, συνεπώς κακώς δόθηκε πέναλτι για τους κιτρινόμαυρους. Τέλος στο 77’ ο βοηθός Μερκενίδης δεν υπέδειξε τον Πέκχαρτ σε θέση οφσάιντ και κακώς μέτρησε το γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ (2-2), πάντως η φάση ήταν πολύ οριακή ενώ και ο επόπτης δεν είχε καλή θέση.

sport-fm.gr

Σχόλια