64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Τί φοβούνται στη Φενέρ πριν τον Παναθηναϊκό; Η δήλωση που τα μαρτυρά όλα...

Τί φοβούνται στη Φενέρ πριν τον Παναθηναϊκό; Η δήλωση που τα μαρτυρά όλα...

Δεν μπορούν να... ησυχάσουν οι Τούρκοι ενόψει των αναμετρήσεων στο ΟΑΚΑ!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο "κάστρο" του ΟΑΚΑ στις δυο πρώτες αναμετρήσεις για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, οι οποίες διεξάγονται την Τρίτη και την Πέμπτη.

Φυσικά, όπως όλες οι ομάδες του θεσμού, έτσι και οι Τούρκοι φοβούνται πολύ την έδρα του "τριφυλλιού", που είναι η πιο σκληρή της Ευρωλίγκας βάσει αποτελεσμάτων.

Ο γκαρντ της Φενέρ, Κώστας Σλούκας, μίλησε στο "euroleague.net" για τα επερχόμενα παιχνίδια και υπογράμμισε τη δυναμική που βγάζει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ και ότι η ομάδα του θα πρέπει να τα δώσει όλα για να τον νικήσει.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

"Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στα playoffs. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει εξαιρετικά στο ΟΑΚΑ. Είναι πολύ επιθετικοί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχει καταρτίσει το τεχνικό τιμ. Αυτή η λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα μου. Είμαι σίγουρος πως όλοι οι συμπαίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα".

Σχόλια