64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ένας ΠΑΟΚ… επαγγελματίας!

Έπαιξε όσο έπρεπε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ με γκολ των Κάνιας-Κίτσιου και έφτασε τις έξι σερί νίκες στην Τούμπα! 
Ένας ΠΑΟΚ… επαγγελματίας!'

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ πήρε εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσε είτε με στημένες φάσεις είτε με σέντρες από τα πλάγια να διασπάσει την άμυνα την ΑΕΛ. Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν στο δικό τους μισό, είχαν παθητικό ρόλο και προσπαθούσαν να βγάλουν αντεπιθέσεις.
Το πρώτο τέταρτο πέρασε χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν συνεχώς ολοένα και περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να ασκούν περισσότερη πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Στο 24’ ο Μυστακίδης μπήκε στην περιοχή και… βούτηξε, θέλοντας να κερδίσει το πέναλτι, με τον Κιοτζένη να του δείχνει σωστά την κίτρινη για θέατρο. 

Δύο λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη ευκαιρία του στο ματς . Ο Ενρίκε βρέθηκε απέναντι στον Ξενοδόχοφ ωστόσο… ταλαιπώρησε τον εαυτό του! Αφού έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα και πλάγια στην περιοχή, πέρασε με ωραία ντρίμπλα τον Αβραάμ από πάνω αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς είχε αρχίσει να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έφτιαχνε φάσεις και με τη συμπλήρωση 37 λεπτών βρήκε το γκολ που της έκανε πιο εύκολο το έργο. Η άμυνα της ΑΕΛ δεν έδιωξε καλά τη μπάλα, αυτή στρώθηκε στον Κάνιας μερικά μέτρα έξω από την περιοχή, με τον Ισπανό χαφ να πιάνει ωραίο σουτ στην κίνηση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των «βυσσινί» για το 1-0.  sport-fm.gr

Σχόλια