64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βόμβα Βενγκέρ θέλει να πυροδοτήσει ο Πέρεθ

Βόμβα Βενγκέρ θέλει να πυροδοτήσει ο Πέρεθ
Αρσέν Βενγκέρ και Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης και Αρσέν Βενγκέρ, όσο το διαβάζει κανείς, τόσο περίεργο του φαίνεται ως ενδεχόμενο, πόσο μάλλον σε περίπτωση που κάτι τέτοιο πάρει σάρκα και οστά.
Ο Αλσατός τεχνικός είναι υπ' ατμόν στους «κανονιέρηδες» και το μέλλον του παραμένει αβέβαιο στο Λονδίνο.
Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «AS» όμως φέρνει στο... φως μια είδηση που μπορεί να αποτελέσει πηγή ποικίλων αντιδράσεων. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο ΦλορεντίνοΠέρεθ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να απολύσει τον Ζιντάν από προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, αν δεν καταφέρει τη φετινή σεζόν να κατακτήσει τίτλους και να διατηρήσει την ομάδα σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Ο ισχυρός άνδρας των «μερένχες» στο παρελθόν έχει απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους Ζοσέ Μουρίνιο και Κάρλο Αντσελότι, παρότι είχαν καταφέρει να κατακτήσουν τίτλους. Ο Πέρεθ βλέπει με καλό μάτι την πρόσληψη του Βενγκέρ, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η αποκάλυψη, ότι είχε προσπαθήσει να τον φέρει στην ισπανική πρωτεύουσα και στο παρελθόν, με τον Αλσατό να μένει πιστός στην Άρσεναλ. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει, καθώς το μέλλον του παραμένει ρευστό και ο ίδιος δεν επιθυμεί να αποσυρθεί από τους πάγκους.

Σχόλια