64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παντελίδης: «Στα αποδυτήρια όλο λέμε πως μας ενδιαφέρει να σωθούμε»

Στη σκέψη όλων στον Ηρακλή να σωθεί πρώτα η ομάδα αγωνιστικά και μετά θα δουν για τα υπόλοιπα, αναφέρθηκε ο Σάββας Παντελίδης με τη νίκη του «Γηραιού» επί του Λεβαδειακού στον «τελικό» παραμονής. 
Παντελίδης: «Στα αποδυτήρια όλο λέμε πως μας ενδιαφέρει να σωθούμε»
Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε πως ήταν ανώτεροι, παρά το άγχος που επικρατούσε και πως δεν απειλήθηκαν καθόλου.
Θεωρεί πως σε κάποιες στιγμές δεν είχαν αυτοσυγκέντρωση, τόνισε πως δεν έχει ενημέρωση τι γίνεται με την αδειεδότηση και δεν τον απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα, πως υπάρχει ακόμα δρόμος για την παραμονή, αλλά είναι σίγουρος για αυτήν. 

Αναλυτικά: «Πετύχαμε μία σπουδαίας βαθμολογικής σημασία νίκη. Είχαμε πολύ άγχος, αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι. Δεν απειληθήκαμε καθόλου. Βρήκαμε από νωρίς διαδρόμους να πατήσουμε την αντίπαλη περιοχή. 

Χάσαμε κάπου την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ακόμα και μετά το γκολ, αγχωθήκαμε. Όμως με τις συνθήκες που έχουν τα παιδιά και την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο. 

Σας λέω από τώρα, έχουμε διαχωρίσει μέσα στα αποδυτήρια πως αυτό που μας νοιάζει είναι να σώσουμε την ομάδα στο γήπεδο. 
«Ακούω πως γίνονται προσπάθειες για την αδειοδότηση, δε θέλω να πω κάτι άλλο, δεν είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό. Αυτό ακούω. Το τι θα γίνει, δεν είναι δουλειά μου. Αν μπορούσα να βοηθήσω σε αυτό, θα το έκανα». 

Ο δρόμος είναι μακρύς. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Μισώ την ήττα περισσότερα από όσο χαίρομαι τη νίκη. Η φανέλα είναι βαριά και πρέπει να είμαστε αντάξιοι της ιστορίας μας. Έχουμε δύο απουσίες, του Περόνε και του Στάμου. Θα μπουν δύο παίκτες ξεκούραστοι. Για άλλες αλλαγές, θα το δούμε. 

Δεν ήταν το φαβορί να σωθεί ο Ηρακλής. Είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά εγώ δεν θα πω είμαστε φαβορί. Είμαστε συνεχώς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Υπάρχουν ομάδες που, αν ήταν στη θέση μας, θα τα είχαν παρατήσει. Κουράγιο μου έδινε αυτό που βλέπω. Ο Ηρακλής είναι τεράστια ομάδα. Έχουμε καταπληκτικά αποδυτήρια. Το πίστευα και το πιστεύω πως θα παραμείνουμε».

sport-fm.gr

Σχόλια