64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Οχυρό... ρημαγμένο το Ολντ Τράφορντ

Με μόλις έξι εντός έδρας νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει το χαμηλότερο ποσοστό νικών στο «Ολντ Τράφορντ», από τους υπόλοιπους προπονητές της Μαν. Γιουνάιτεντ τα τελευταία 45 χρόνια! 
Οχυρό... ρημαγμένο το Ολντ Τράφορντ
Ούτε το βράδυ της Τρίτης ήταν θετικό για τους «κόκκινους διαβόλους» στην αναμέτρηση με την Έβερτον, από τη στιγμή που το γκολ της ισοφάρισης, για να μη χαθούν όλοι βαθμοί και να προστεθεί τουλάχιστον ένας στο σακούλι της ομάδας, ήρθε με εκτέλεση πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο φινάλε για το 1-1... 
Ναι μεν η ομάδα είναι αήττητη από τις 23 Οκτώβρη, έπειτα από τον διασυρμό που υπέστη από την Τσέλσι, ωστόσο, όσο δεν έρχονται νίκες στο «Ολντ Τράφορντ», πράγμα τρομερά σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να διεκδικεί μια θέση στην πρώτη τετράδα και ίσως και τον τίτλο, τότε υπάρχει πρόβλημα... 

Τα πέντε από τα τελευταία έξι εντός έδρας ματς έχουν ολοκληρωθεί με ισόπαλο σκορ και το ποσοστό του 37,5% σε νίκες μπροστά στο κοινό του συλλόγου, δεν μπορεί να θεωρηθεί τιμητικό για τον «special one». 

Αποτελεί τη χειρότερη επίδοση στο κομμάτι των νικών στο «Θέατρο των Ονείρων» από κάθε άλλο προπονητή της Γιουνάιτεντ, εξετάζοντας τα στοιχεία εκείνων που πήραν το «τιμόνι» στα χέρια τους από την αγωνιστική περίοδο 1973-1974, όταν και επανήλθαν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας. 

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο england365.gr

Σχόλια