64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Λέτο: «Να είμαστε έτοιμοι στη ρεβάνς» - Ο. Βλαχοδήμος: «Σημαντικό που δε δεχτήκαμε γκολ»

Χαμηλούς τόνους από τον Σεμπάστιαν Λέτο με τον Αργεντίνο επιθετικό του Παναθηναϊκού να τονίζει πως οι... πράσινοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι στη ρεβάνς της Τούμπας.
Λέτο: «Να είμαστε έτοιμοι στη ρεβάνς»
Ο Λέτο που σκόραρε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό μπαίνοντας ως αλλαγή ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς που είναι εκτός έδρας».
Για την δική του απόδοση: «Είναι ευχάριστο που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα και όταν παίρνουμε το αποτέλεσμα είναι σπουδαίο. Η ήττα στην Τούμπα δεν έπαιξε ρόλο, καθώς κάθε ματς είναι διαφορετικό»  
Ο. Βλαχοδήμος: «Σημαντικό που δε δεχτήκαμε γκολ»
Στη σημασία που δε δέχτηκε γκολ ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μετά τη νίκη στη Λεωφόρο. 
Ο. Βλαχοδήμος: «Σημαντικό που δε δεχτήκαμε γκολ»
Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» τόνισε πως χάρηκαν για αποτέλεσμα και έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του που βοήθησαν να μην έχει πίεση ο ίδιος και αναφέρθηκε στα γεγονότα στο Ντόρτμουντ. 

Αναλυτικά: «Χαιρόμαστε για τη νίκη και που δε δεχτήκαμε γκολ. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Δε δέχτηκα πίεση, η ομάδα έκανε καλή δουλειά και μπράβο σε όλους. 

Μίλησα με έναν συμπαίκτη μου στη Γερμανία, αλλά δεν μπορούσε να μου πει και πολλά. Ευτυχώς, δεν συνέβη κάτι χειρότερο, αλλά αυτά δεν θέλουμε να τα βλέπουμε ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε και στον υπόλοιπο κόσμο».

Σχόλια