64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αναγκαστικό ροτέισον για Παναθηναϊκό

Με αρκετές απουσίες θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό με παιχνίδι με την Λάρισα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει ευκαιρίες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού». 
Αναγκαστικό ροτέισον για Παναθηναϊκό με ΑΕΛ

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του αναμένεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ΑΕΛ στη Λεωφόρο. 


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει λόγω καρτών τρεις ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένεται να προφυλάξει άλλους τρεις παίκτες ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. 

Συγκεκριμένα, ο Λουντ και ο Εμποκού θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες), ενώ ο Μολέντο θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική (10 κίτρινες κάρτες). 

Από εκεί και πέρα, ο Εβρίτης προπονητής αναμένεται να προφυλάξει τον Ζέκα και τον Τελάντερ, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί με τον Κουλιμπαλί. Στη διάθεση του 47χρονου τεχνικού, ωστόσο, τίθενται οι Λέτο και Βιγιαφάνιες που δεν υπολογίζονταν για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

sport-fm.gr

Σχόλια