64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Διάλογοι φωτιά έξω από την ΕΠΟ

Διάλογοι «φωτιά» έξω από την ΕΠΟ
Ατάκες φωτιά ανταλλάχθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ με πρωταγωνιστές τους Σάββα Θεοδωρίδη, Περικλή Λασκαράκη και Βασίλη Δημητριάδη, πριν την εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακός-ΑΕΚ.
«Άντε, φύγε από εδώ Καραγκιόζη», «εσύ να φύγεις πατσαβούρα», ορισμένα από τα... λουλούδια που αντάλλαξαν οι εμπλεκόμενοι.

«Θα δεις τι θα σε κάνω εγώ μέσα. Είχες και το θράσος να έρθεις εδώ…», ήταν η ατάκα του Σάββα Θεοδωρίδη, η οποία προκάλεσε την επέμβαση του Βασίλη Δημητριάδη που πήγε για να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ σε περίπτωση που κληθεί ως μάρτυρας από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας: «Για να πει την αλήθεια ήρθε», είπε ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ.

«Εσύ ξέρεις την δουλειά σου, να κλειδώνεσαι μαζί με τους διαιτητές» είπε Ο Σάββας Θεοδωρίδης στον Βασίλη Δημητριάδη. «Κάνε μας τη χάρη» απάντησε ο δεύτερος.

«Άντε, φύγε από εδώ Καραγκιόζη» συνέχισε ο Σάββας Θεοδωρίδης για να του απαντήσει ο Βασίλης Δημητριάδης: «Εσύ να φύγεις πατσαβούρα».

«Καλά, άντε να πάρεις το χαρτζιλίκι σου τωρα» ήταν η απάντηση του παράγοντα των «ερυθρολεύκων» για τον χαρακτηρισμό... πατσαβούρα.

sentragoal.gr

Σχόλια