64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πασκουάλ: «Έτοιμοι να παλέψουμε για το πλεονέκτημα»

Πασκουάλ: «Έτοιμοι να παλέψουμε για το πλεονέκτημα»

Λίγο πριν από την αναχώρηση των «πρασίνων» για το Τελ Αβίβ, ο Τσάβι Πασκουάλ υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για τη νίκη απέναντι στην Μακάμπι (6/4, 21:05) και το πλεονέκτημα της έδρας

Με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague αναχώρησε για το Τελ Αβίβ η αποστολή των «πρασίνων» όπου το βράδυ της Πέμπτης (6/4, 21:05) θα φιλοξενηθεί από τη Μακάμπι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για το κρίσιμο ματς, όπου με νίκη οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν αυτομάτως και το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs.

Κάτι που μπορεί να συμβεί και με ήττα στην περίπτωση που η Μπασκόνια επικρατήσει τη Ζαλγκίρις εντός έδρας...Αν και αυτό είναι κάτι που δεν σκέφτονται καθόλου μέσα στον Παναθηναϊκό Superfoods.

«Πρώτα από όλα είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτή την θέση πριν από την έναρξη του τελευταίου ματς για τη regular season της EuroLeague. Γνωρίζουμε ότι η Μακάμπι θα προσπαθήσει από την πλευρά της να κερδίσει τον αγώνα παίζοντας καλά μέσα στην έδρα της προκειμένου να αποχαιρετήσει με θετικό τρόπο και μια νίκη την διοργάνωση» ήταν τα πρώτα λόγια του Καταλανού τεχνικού, ο οποίος συνέχισε:

«Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να πάμε και να παλέψουμε για την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα. Ποτέ δεν βάζω ταβάνι στους στόχους μας. Προτιμώ να έχουμε εστιάσει όλο το μυαλό μας στο παιχνίδι και την προετοιμασία του αγώνα προκειμένου να κάνουμε αυτά που πρέπει και μετά από σαράντα λεπτά να είμαστε εμείς αυτοί που θα αισθάνονται χαρούμενοι.»

Και κατέληξε: «Όπως είναι το μπάσκετ, μπορούν να συμβούν τα πάντα σε κάθε αγώνα. Όπως είδαμε μέχρι σήμερα στην διοργάνωση, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν η μια την άλλη. Για το λόγο αυτό θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, κόντρα στη Μακάμπι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο!»

Καλάθης: «Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ»Ο Νικ Καλάθης στάθηκε στην αλλαγή που έχει παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στο αγωνιστικό του πρόσωπο ενώ ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν σκέφτεται τι θα γίνει στα άλλα ματς.
«Έχουμε προετοιμαστεί γι' αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ρυθμό αυτή την εποχή και ελπίζω ότι θα μας χρησιμεύσει για να κερδίσουμε και μακριά από την έδρα μας» δήλωσε ο Νικ Καλάθης και αναφέρθηκε στο πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα τον τελευταίο μήνα και αμέσως μετά το ματς στο Κάουνας.

«Χρειάστηκε λίγος χρόνος, υπήρχαν αρκετά νέα πρόσωπα και χρειαζόταν χρόνος για να μάθεις το παιχνίδι του άλλου. Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ αυτή τη στιγμή όλη η ομάδα και πιστεύω θα συνεχίσουμε έτσι».

Ενώ ήταν... απόλυτος στο γεγονός ότι δεν κοιτάζει τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια: «Εννοείται πως ασχολούμαστε μόνο με τη δουλειά μας επάνω στο παρκέ. Είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στον δικό μας αγώνα».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Σχόλια