64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Οι σκέψεις του Πετράκη για το Φάληρο

Το σχήμα και τους ποδοσφαιριστές που σκέφτεται να παρατάξει στο Φάληρο και στο ματς με τον Ολυμπιακό «έδειξε» στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης. 
Οι σκέψεις του Πετράκη για το Φάληρο

Τις πρώτες του σκέψεις για το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» φανέρωσε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών θα έχει αρκετές απουσίες για το παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο, με τους Τζημόπουλο-Σκόνδρα να μην υπολογίζονται όπως και οι Λίλα, Ακόστα, Ζάιρο, Κόντε. 

Όλα αυτά κάνουν αρκετά δύσκολο το έργο του Πετράκη και ταυτόχρονα του ΠΑΣ για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στη σημερινή προπόνηση, λοιπόν, ο έμπειρος προπονητής έδειξε πως προσανατολίζεται να κατεβάσει τους Ηπειρώτες με διάταξη 4-4-2. 

Ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, με τους Καρανίκα, Μπέριο, Μιχαήλ και Κούτρη να είναι στην άμυνα. Στον άξονα οι Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, με τους Νικολιά, Κοροβέση να είναι στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Γιάκος και Βιδάλ θα είναι οι δύο επιθετικοί, με τον πρώτο να αποτελεί ουσιαστικά τον προωθημένο και τον δεύτερο να παίζει σαν περιφερειακός.

Σχόλια