64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Για επίθεση στους διαιτητές μιλάει η αστυνομία

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Για επίθεση στους διαιτητές μιλάει η αστυνομία

Για τα επεισόδια που έγιναν στα αποδυτήρια - και στα οποία καταγγέλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι παίκτες επίθεση των ΜΑΤ σε μέλη της αποστολής και ποδοσφαιριστές - η αστυνομία δείχνει «ερυθρόλευκους».
Υποστηρίζει ότι βρέθηκαν κάποιοι που δεν έπρεπε να είναι εκεί ή δεν συμπεριφέρθηκαν όπως έπρεπε (security) και προπηλάκισαν τους διαιτητές.
Όπως αναφέρουν πηγές από την αστυνομία, μετά τη λήξη του αγώνα, η ομάδα της ΑΕΚ μπήκε στα αποδυτήρια της χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν όμως πήγαν να μπουν στο δικό τους οι διαιτητές, δέχτηκαν επίθεση από άτομα που δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Ή είχαν διαφορετικό καθήκον και όχι να διαμαρτύρονται στους διαιτητές. Μάλιστα, η αστυνομία ρίχνει την ευθύνη για ότι ακολούθησε σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι προκάλεσαν επίθεση και οι δυνάμεις της αναγκάστηκαν να απαντήσουν.
Όσον αφορά στους διαιτητές, αυτοί παρέμειναν κλειδωμένοι στα δικά τους αποδυτήρια και δεν αποχωρούσαν επί δύο ώρες μετά το τέλος του αγώνα, καθώς ήταν τρομοκρατημένοι από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Μάλιστα, γνωρίζοντας κάποια στιγμή, πως η αστυνομική δύναμη έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών είχε σχεδόν εξαφανιστεί, ζήτησαν την επιστροφή των ΜΑΤ προκειμένου να φύγουν από το γήπεδο με ασφάλεια, πράγμα που έγινε λίγα λεπτά μετά

Σχόλια