64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παίρνει φόρα για Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Νίκη για να οδηγηθεί με ψυχολογία στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και καλή βαθμολογία στα play offs, θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο. Αλλαγές από Ουζουνίδη. 
Παίρνει φόρα για Τούμπα ο Παναθηναϊκός
Ένα καλό «ζέσταμα» για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στην Τούμπα καλείται να κάνει ο Παναθηναϊκός απόψε κόντρα στον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (19:00, Novasports 4, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) για την 29η αγωνιστική. Οι «πράσινοι» θέλουν έναν βαθμό για να είναι και τυπικά στα play offs, αλλά σκέφτονται φυσικά μόνο τη νίκη, ώστε να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να μπουν με τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία στο μινι-πρωτάθλημα. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κάνει-θέλοντας και μη-αρκετές αλλαγές. Τιμωρημένοι είναι οι Λέτο, Μολέδο, Βιγιαφάνιες και Ρέις, ανέτοιμος ο Τελάντερ, ενώ στη χθεσινή προπόνηση χτύπησε (κάκωση) ο Στιλ. Ο Μάρκους Μπεργκ ξεπέρασε τη γρίπη που τον ταλαιπώρησε και θα είναι ξανά στην κορυφή της επίθεσης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πήρε αρκετούς νεαρούς στην αποστολή, τους Ευαγγέλου, Στάικο, Χατζηγιοβάννη και Πίσπα, με τον πρώτο να αγωνίζεται βασικός και τους υπόλοιπους να διεκδικούν θέση ως αλλαγή. 

Όσο για το βασικό σχήμα, ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, οι Κουλιμπαλί και Χουλτ στα άκρα με τους Ευαγγέλου και Κουτρουμπή στόπερ, Κουρμπέλης και Ζέκα θα βρίσκονται στο κέντρο, ενώ οι Εμποκού, Κλωναρίδης και Μολίνς θα κινούνται πίσω από τον Μπεργκ. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μέστο, Μαρινάκης, Λουντ, Μπουμάλ και Π. Βλαχοδήμος.

Σχόλια