64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ρίβερς: «Δεν φοβόμαστε κανέναν! Παναθηναϊκός είμαστε»

Ο Κέι Σι Ρίβερς υποκλίθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού και τόνισε πως με πλεονέκτημα έδρας η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν. 
Ρίβερς: «Δεν φοβόμαστε κανέναν! Παναθηναϊκός είμαστε»
Ενθουσιασμένος για τη μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ που φέρνει τον Παναθηναϊκό Superfoods αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας, αλλά και γεμάτος αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια εμφανίστηκε ο Κέι Σι Ρίβερς.
Ο Αμερικανός άσος υποκλίθηκε στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και το παιχνίδι της ομάδας του. 

Αναλυτικά, ο Ρίβερς μίλησε στην «Πράσινη» για: 

-τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ: «Η νίκη αυτή δεν ήταν θέμα ενός παίκτη, αλλά ομαδικής προσπάθειας. Όλη η ομάδα έκανε εκπληκτική προσπάθεια για 45 λεπτά. Όλοι ήμασταν ένα, βγάλαμε μεγάλη ενέργεια στην άμυνα και την επίθεση. Είχαμε την απαιτούμενη υπομονή στην επίθεση και πολύ καλή τακτική στην άμυνα. Ξέραμε πού να χτυπήσουμε». 

-το σημαντικό τρίποντο που πέτυχε στην παράταση: «Τρελαίνομαι. Αυτά τα σουτ με τρελαίνουν, όπως με τον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ, έτσι και με την ΤΣΣΚΑ. Ήταν σίγουρα μεγάλο σουτ, αλλά σημασία έχει η ομαδική προσπάθεια που κάναμε». 

-τη βοήθεια του κόσμου: «Ο κόσμος έκανε φανταστική δουλειά, δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα και έκανε ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή της ΤΣΣΚΑ. Έτσι θέλουμε κάθε βράδυ το ΟΑΚΑ. Έτσι θέλουμε σε κάθε ματς τον κόσμο μας. Είναι μεγάλη υπόθεση για μας, ειδικά τώρα, να συνεχίσουμε να προστατεύουμε την έδρα μας. Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας και τον ευχαριστούμε για τη στήριξή του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν». 

-τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα: «Τώρα πάμε στο Τελ Αβίβ για να κερδίσουμε τη Μακάμπι και να πάρουμε το πλεονέκτημα. Θα είμαστε στο σπίτι μας αν καταφέρουμε να νικήσουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Ποτέ δεν φοβόμαστε. Ο Παναθηναϊκός είμαστε! Στα πλέι οφ θα είμαστε οκτώ ομάδες για τέσσερα εισιτήρια και το θέμα είναι ποιος το θέλει περισσότερο. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο κεφάλι μας, να κάνουμε καλή δουλειά. Έχουμε την ευκαιρία μας».

sport-fm.gr

Σχόλια