ένα κουτάκι σάλτσα ντομάτας ή φρέσκια ντομάτα αν έχετε
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
κύμινο (σε σκόνη και σε σποράκια)
μία κουταλιά κάρυ
αλάτι πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
Βράζουμε τα φασόλια και μετά πετάμε το νερό αυτό.
Σε λίγο νεράκι - και όχι λάδι - μαραίνουμε το κρεμμύδι και στη συνέχεια βάζουμε τη σάλτσα, νερό και τα μπαχαρικά και αφήνουμε να πάρουν μία βράση για να μαγειρευτεί το κρεμμυδάκι.
Τέλος ρίχνουμε το σπανάκι και σε ένα τεταρτάκι περίπου το φαγάκι μας είναι έτοιμο.
Σερβίρεται ζεστό και όποιος θέλει ρίχνει ελαιόλαδο στο πιάτο του.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου