64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Μπλακ άουτ» ο Παναθηναϊκός, προβάδισμα ο ΠΑΟΚ!

Με ολικό μπλακ άουτ του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να στείλει το ματς στα πέναλτι και να πάρει, τελικά, προβάδισμα πρόκρισης (12-11) στην επόμενη φάση της Α1 πόλο ανδρών. 
«Μπλακ άουτ» ο Παναθηναϊκός, προβάδισμα ο ΠΑΟΚ!
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Α1 πόλο Ανδρών έκανε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 12-11 στα πέναλτι (6-6 κανονική διάρκεια) του Παναθηναϊκού στην έδρα του. 
Οι «πράσινοι» είχαν την κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ολοκληρώνοντας την τρίτη περίοδο προηγούμενοι με 6-1. Αυτό, όμως, φαίνεται πως τους στοίχησε, αφού στο τελευταίο οκτάλεπτο μπήκαν με… κάτω τα χέρια και ο ΠΑΟΚ κατάφερε το επιμέρους 5-0 που έστειλε το ματς στα πέναλτι. 

Μάλιστα, το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Ζάτοβιτς, στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς.

Στα πέναλτι ο Κρααμπέτσος απέκρουσε στο 11-11 και ο Σάριτς έβαλε το γκολ που έδωσε στον ΠΑΟΚ το προβάδισμα στην σειρά της πρώτης φάσης. 

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα γίνει την Παρασκευή (7/4) στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να πάρει τη δεύτερη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση, ενώ ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει απάντηση στο μπρέικ για να στείλει το ματς πρόκρισης ξανά στην έδρα του. 

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 6-6 καν.διάρ 11-12 πέν. 
Οκτάλεπτα : 2-0, 1-1, 3-0, 0-5 
Παναθηναϊκός (Ηρειώτης): Βιτέλλας 2, Καλογεράκος 2, Καρούντζος 2, Φώσκολος 3, Δερμιτζάκης 1, Καπετανάκης 1. 
ΠΑΟΚ (Βέργος): Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 4, Νικολαΐδης 3, Παπαποστόλου 2, Σάριτς 2.

sport-fm.gr

Σχόλια