64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Έχει τον τρόπο μετά τις διακοπές ο ΠΑΟΚ

Τη φετινή παράδοση που τον θέλει να ξεκινά με νίκη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά από διακοπή του πρωταθλήματος θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα υποδέχεται την ΑΕΛ στην Τούμπα. 
Έχει τον τρόπο μετά τις διακοπές ο ΠΑΟΚ
Το «4 στα 4» έχει ο ΠΑΟΚ στις προηγούμενες φορές που κλήθηκε να δώσει μετά από διακοπή πρωταθλήματος, παράδοση που θέλει να συνεχίσει στη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 


Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φαντάζει το απόλυτο φαβορί απέναντι στους Θεσσαλούς, αν και ο Βλάνταν Ίβιτς μετράει έξι απουσίες για το σημερινό παιχνίδι. 

Ο Σέρβος προπονητής καλείται να διαχειριστεί σωστά την ομάδα, καθώς καλείται να δώσει πέντε ματς μέσα σε 14 ημέρες, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν μια καλή αρχή. 

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζά και Λέοβατς. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Κάνιας, με εσωτερικούς μέσους τους Μπίσεσβαρ και Σάκχοφ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μυστακίδης, Ενρίκε και Αθανασιάδης. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Κίτσιου, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Χαρίσης, Κάτσε και Κουλούρης. Εκτός είναι οι Κρέσπο, Κάμπος, Πέλκας και Πρίγιοβιτς.

sport-fm.gr

Σχόλια