64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Αφράτα ψαροκεφτεδάκια για χάμπουργκερ

Αποτέλεσμα εικόνας για Αφράτα ψαροκεφτεδάκια για χάμπουργκερ

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό φιλέτο ψαράκι της αρεσκείας σας (πανγκάσιους, πέρκα, μπακαλιάρος κλπ)
  • 1/3 φλ. σιμιγδάλι
  • 1/3 φλ. λάδι
  • 4 κ.σ. γιαούρτι
  • 1 αυγο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 ντομάτα
  • μουστάρδα
  • κέτσαπ
  • 1 φλ. βρώμη
  • κρασάκι ή νερό στο ζύμωμα
  • 1 κρεμμύδι
  • αρκετά μυρωδικά (διαλέξτε ρίγανη/μαϊντανό/δυόσμο/βασιλικό)

Πώς το κάνουμε:

  1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα βαθύ μπολ.
  2. Ρίχνετε τόση βρώμη ώστε το μίγμα να μην είναι ρευστό αλλά ούτε και στεγνό. Να είναι αφράτο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να τα βάλετε στο ψυγείο για μια ώρα να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους καλά.
  3. Προθεμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και τα ψήνετε για περίπου μια ώρα.

Σχόλια