64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Δυναμώνει η Μαρσέιγ!

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι θα ζήσουν οι φίλοι της Μαρσέιγ, καθώς η διοίκηση της ομάδας σκοπεύει να κάνει τα πάντα προκειμένου να επαναφέρει τους Μασαλούς στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος. 
Δυναμώνει η Μαρσέιγ!

Η μετακίνηση του Παγιέ στη Μαρσέιγ, έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στο πλάνο που εκπονείται στη Γαλλική ομάδα εδώ και έναν χρόνο.
Οι ιθύνοντες κινούν τις διαδικασίες προκειμένου η ομάδα της Μασσαλίας να επιστρέψει στη μάχη του τίτλου από τη νέα σεζόν, καθώς οι συνθήκες πλέον είναι αρκετά πιο ευνοϊκές.

O Ρούντι Γκαρσία έχει πάρει τα ηνία της ομάδας και σκοπεύει να φέρει ονόματα που θα κάνουν κρότο, το ερχόμενο καλοκαίρι. Αρχικά εξετάζει τις περιπτώσεις των Ζιρού και Κοσιελνί. Ο κοινός παρανομαστής των δύο παικτών της Άρσεναλ είναι η γαλλική καταγωγή, πράγμα το οποίο σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν οι άνθρωποι της Μαρσέιγ, προκειμένου να τους πείσουν να κάνουν ένα βήμα...πίσω στην καριέρα τους. 

Βέβαια, ο Ζιρού δε θα έπρεπε να βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού του, μιας και η θέση του στην Άρσεναλ είναι σχετικά μετέωρη. Λόγω της μη σταθερής παρουσίας στη βασική ενδεκάδα, ο 30χρονος επιθετικός δυσκολεύεται να βρει αγωνιστικό ρυθμό και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της πολύπειρης καριέρας του. Βρίσκεται στο Λονδίνο από το 2012 και είναι δεδομένο πως έχει ακόμα 2-3 χρονιές, χωρίς τραυματισμούς. 

Η έτερη περίπτωση Γάλλου των «κανονιέρηδων», που γλυκοκοιτάζει η Μαρσέιγ, είναι σαφώς πιο δύσκολη. Ο Κοσιελνί αν και διανύει το 31ο έτος της ζωής του, θεωρείται κορυφαίος αμυντικός και ο Αρσέν Βενγκέρ δύσκολα θα έμπαινε σε διαδικασία να βρει κάτι αντίστοιχο για το κέντρο της άμυνάς του. Βρίσκεται στην ομάδα από το 2010 και είναι σίγουρο πως έχει ακόμα πράγματα να προσφέρει στο σύλλογο. 

Τελευταία περίπτωση επαναπατρισμού είναι αυτή του τερματοφύλακα, Μανταντά. Ο 32χρονος κίπερ μετά από ένα χρόνο στην Κρίσταλ Πάλας, φέρεται να είναι εκτός ομάδας για τη νέα σεζόν, γεγονός που σκοπεύει να εκμεταλλευτεί η πρώην του ομάδα, Μαρσέιγ. 

Σε γενικές γραμμές ο κόσμος της ομάδας ετοιμάζεται να ζήσει μεγάλες συγκινήσεις, καθώς είναι προφανές πως οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το εν λόγω πλάνο, είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι να επαναφέρουν την ομάδα στην ελίτ. 

sport-fm.gr

Σχόλια