64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

"Νιώθει ωραία στο Βέλγιο ο Λαϊφης"



Ο ατζέντης και εκπρόσωπος του Κωνσταντίνου Λαϊφη Τάσος Κυρμίτης, με δηλώσεις του σε βελγική ιστοσελίδα, έκανε αναφορά στην πρόσφατη αποβολή του Κύπριου διεθνή αλλά και στην πορεία του ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης.


Δεν είναι απλή η περίπτωση του Λαΐφη

"Ήταν ανήμπορος", δηλώνει αρχικά ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή μετά τη συνάντηση του. "Ήταν αρκετά απογοητευμένος επειδή δεν υπήρχε φάουλ πάνω του. Ήταν απογοητευμένος και ενοχλημένος επειδή ήθελε πραγματικά να έχει μία καλή απόδοση, μία καλή παρουσία για να δείξουμε σε όλους ότι αξίζει". 

"Πριν από το παιχνίδι ήταν αρκετά ήρεμος, δεν ήταν νευρικός, δεν είχε καμία πίεση. Κανείς δεν του αρέσει να κάθεται στον πάγκο. Έχει το κίνητρο να παίζει συνεχώς. Είναι επαγγελματίας, ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τον όποιοδήποτε προπονητή. Πάντα ακολουθεί και σέβεται τους κανόνες, είτε παίζει με την Εθνική του ομάδα, είτε με τις ομάδες του"

"Αισθάνεται καλά στο Βέλγιο, αν και του λείπουν οι δικοί του ανθρώποι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, απρόβλεπτο, μία ημέρα είσαι Κύπρο, μία Ελλάδα και μία Βέλγιο", ανέφερε ο κ. Κυρμίτης στην ιστοσελίδα dhnet.be.

- See more at: sigmalive.com

Σχόλια