64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Επιμένει ο Μίτσελ για Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ

Δεν είναι κρυφό πως την περίοδο όπου ο Μίτσελ ήταν προπονητής του Ολυμπιακού ο Μάρκους Μπεργκ ήταν η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αδυναμία του στην Ελλάδα.
Το έδειξε άλλωστε και με τη διπλή προσπάθειά του να τον αποκτήσει ως προπονητής της Μαρσέιγ, με επίσημες προτάσεις που δεν έγιναν αποδεκτές. Πλέον ο Ισπανός τεχνικός τον θέλει (και) στη Μάλαγα.
Η προχθεσινή «αποστολή» του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου της Ανδαλουσίας στη Λεωφόρο είχε αποκλειστικό σκοπό το «τσεκάρισμα» του κορυφαίου επιθετικού του ελληνικού πρωταθλήματος. Η Μάλαγα προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη σεζόν κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απ’ την Ισπανία ο Μίτσελ έχει κυκλώσει το όνομα του Σουηδού άσου στις πρώτες επιλογές του.
Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής των Ισπανών, Φραντσέσκ Αρνάου (άλλοτε γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα), έχει κάνει ήδη διερευνητική επαφή με τους μάνατζερ του παίκτη, μεταφέροντας το ενδιαφέρον για το καλοκαίρι.
Τα οικονομικά της Μάλαγα βεβαίως δεν επιτρέπουν σε καμία περίπτωση επένδυση 10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να «ενεργοποιηθεί» η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» ο Μπεργκ. Κι ακόμη κι αν αυτό γίνει (πράγμα που στην Ισπανία το θεωρούν από δύσκολο έως απίθανο), θα πρέπει να πει το «ναι» και ο ίδιος ο παίκτης (με την οικογένειά του).

Σχόλια