64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πέρασμα πρωταθλήτριας για την Παναχαϊκή από την Αμαλιάδα- Δύο βαθμούς από την άνοδο στη Β' Εθνική

Πέρασμα πρωταθλήτριας για την Παναχαϊκή από την Αμαλιάδα- Δύο βαθμούς από την άνοδο στη Β' Εθνική- ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ρεπορτάζ   Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 3-0 του τοπικού Αστέρα, για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής

Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 3-0 του τοπικού Αστέρα, για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής
Μόλις δύο βαθμοί, λείπουν στην Παναχαϊκή για την πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Εθνική. Οι «κοκκινόμαυροι» πέρασαν σαν πρωταθλητές και από την Αμαλιάδα, συνεχίζοντας τις «τριάρες» και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, επικρατώντας με 3-0 του τοπικού Αστέρα.
Επιβλητική για μια ακόμα αναμέτρηση η Παναχαϊκή έστειλε μήνυμα πρωταθλήματος σε όλους, πριν την διακοπή για το Πάσχα. Ένα πρωτάθλημα που σφραγίζεται είτε την Κυριακή του Θωμά, που οι «κοκκινόμαυροι» έχουν ρεπό, αν δεν καταφέρουν οι διώκτες της να κερδίσουν, είτε την τελευταία Κυριακή του Απριλίου με πάρτι στην Αγυιά.
Η Παναχαϊκή πέρασε σαν σίφουνας και από την Αμαλιάδα, επιβάλλοντας, για μια ακόμη φορά τον ρυθμό της από το πρώτο λεπτό και χωρίς να κινδυνέψει σε καμία περίπτωση.
Οι «κοκκινόμαυροι» παρά τις απουσίες των Μακρυδημήτρη και Μπουρλάκη, προηγήθηκαν σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο με τον μόνιμο σκόρερ τους τελευταία, Γιάννη Σπανό. Με την Παναχαϊκή απαλλαγμένη, πλέον από το άγχος να βγάζει πολύ όμορφους συνδυασμούς στον αγωνιστικό χώρο.
Οι παίχτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, μπήκαν «αφηνιασμένοι» στο δεύτερο ημίχρονο, επικρατώντας σε κάθε σημείο του γηπέδου, πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Σπανό-και πάλι- και Ελευθεριάδη και θα μπορούσαν να πετύχουν άλλα τόσα.
Η Παναχαϊκή, που πραγματικά τις τελευταίες αγωνιστικές, θυμίζει ομάδα άλλης κατηγορίας, ξέφυγε με 13 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη το ρεπό του ΠΑΟ Βάρδας και χρειάζεται άλλους 2 στις 5 αγωνιστικές που απομένουν (με την Παναχαϊκή να έχει 4 αγώνες), για να σφραγίσει την διαφαινόμενη άνοδο.
Στα δυσάρεστα της αναμέτρησης ήταν τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, με ανταλλαγές αντικειμένων και καπνογόνων, τόσο στην είσοδο των οπαδών της Παναχαϊκής στο 20ο λεπτό, όσο και στο φινάλε της αναμέτρησης.
Αγωνιστικά μένει η επανεμφάνιση του Δημήτρη Σιαλμά μετά από 2 αγωνιστικές αλλά και η πλήρης ικανοποίηση στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο για την εμφάνιση και την συγκομιδή των βαθμών, πριν την διακοπή του Πάσχα και το ρεπό της Παναχαϊκής.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του 3ουομίλου της Γ’ Εθνικής:
Αχαϊκή-ΑΟ Χαλκίς  0-0
Αιολικός-ΑΕ Ερμιονίδας  1-1
ΑΟ Ζευγολατιού-Φωστήρας  0-0
Παναρκαδικός-ΑΟ Λουτράκι  0-1
ΑΟ Θήβα-Δόξα Μεγαλόπολης  3-0
Τσικλητήρας-Παναργειακός  0-0
Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας
Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησηςthebest.gr

Σχόλια