64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Της κακομοίρας: Η απόδραση των έντεκα στην Καλαμαριά

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος γράφουν για τον «τελικό» αναμέσα στον Απόλλωνα και τη Δόξα Δράμας και γίνεται... «Της κακομοίρας»


Στην αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, της Κυριακής, όλα τα παιχνίδια διεξάγονται την ίδια ώρα,  με μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Μπορεί το μεγάλο παιχνίδι να γίνεται στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, αλλά πιστεύω ότι η μεγάλη μάχη είναι πριν τις 19:00, στις 16:30 στην Καλαμαριά.
Ο Απόλλων υποδέχεται τη Δόξα Δράμας και αν κερδίσει δύσκολα χάνει την άνοδο στην Β Εθνική.

Σιγά το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Να μου πεις αυτό του Κυπέλλου να το δεχθώ, αυτό του Πρωταθλήματος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Άσε που ο Παναθηναϊκός θα έχει αρκετούς αναπληρωματικούς για δυο λόγους. Ο ένας είναι για παραπλάνηση ενόψει ημιτελικού του Κυπέλλου και ο άλλος είναι για αποφόρτιση των ποδοσφαιριστών, που έδωσαν αρκετά παιχνίδια με έντονο ρυθμό.

Σου μιλάω για το μεγάλο παιχνίδι της Καλαμαριάς και μου εξηγείς γιατί δεν είναι σπουδαίο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Μπορείς να φανταστείς πόσο κόσμο θα έχει στην Καλαμαριά, με την παρουσία και οπαδών της Δράμας; Ξέρεις πόσο σπουδαίο είναι για την ομάδα του Πόντου να τα καταφέρνει κόντρα σε όλους και σε όλα; Κανείς δεν θέλει να ανέβει από τους «μεγάλους», αλλά τους χαλάει τα κέφια ο Απόλλωνας.

Θα πέφτει ξύλο από τη Δράμα μέχρι την Κόρινθο και δεν βλέπω τη Δόξα να γλιτώνει με τίποτα. Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να έπαιζε ή ο Άρης με τον ΠΑΟΚ, θα τα χαρακτήριζα χαμηλότερου κινδύνου, από αυτό μεταξύ του Απόλλωνα και της Δόξας. Είναι από τα παιχνίδια εκείνα που δεν πρέπει να τα χάσεις με τίποτα, αξίζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο του λεπτό.

Το μυαλό σου το βρώμικο στην ίντριγκα και στις φασαρίες είναι, φαλακρέ. Μιλάμε για τον αγώνα της χρονιάς, για την ομάδα που θεωρούσες ότι δεν έχει καμία τύχη να ανέβει κατηγορία μετά την τιμωρία που είχε, με την αφαίρεση των έξι βαθμών.

Αν καταφέρει και κερδίσει και ανέβει τελικά κατηγορία με τέτοιο πόλεμο που δέχθηκε ,θα είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική επιτυχία των τελευταίων ετών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανονική απόδραση των έντεκα, με οδηγό τον Καλαϊτζίδη .

ΚΟΚΚΙΝΟΣ


Μπάχαλο

Τελικά η Βέροια είναι η πρώτη ομάδα που αποχαιρέτησε την κατηγορία, όχι γιατί είναι στην τελευταία θέση, αλλά γιατί δεν κατέθεσε φάκελο προκειμένου να πάρει αδειοδότηση. Από ότι φαίνεται είναι κι άλλες ομάδες που έχουν «θέματα» με τους φακέλους και περιμένω, με μεγάλο ενδιαφέρον, να δω τι καινούριο θα προκύψει  και πόσες ομάδες έχουν πρόβλημα


Ηρακλής

Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου στον Ηρακλή αφού έσκασε και δεύτερη τιμωρία με τον Μπουκουβάλα αυτή τη φορά, άσχετα με το αν η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και οι βαθμοί επιστράφηκαν. Τρίτη φορά δεν μπορεί να υπάρξει γιατί αν υπάρξει, τότε θα είναι και η οριστική καταστροφή της ομάδας, αφού τότε δε θα υπάρχει περιθώριο εξόφλησης θα είναι και φαρμακερή


Mόνος εναντίων όλων ο Καλαϊτζίδης
ΡΑΠ Με νίκη την Κυριακή θα βουλώσουν πολλά στόματα για τον κόουτς
ΚΟΚ  Όχι μόνο στόματα… Θα τους κάνει τη μεγαλύτερη χαλάστρα που έγινε ποτέ


ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ


Δραμινοί

Ας αφήσουν το παραμύθι στη Δράμα ότι υπάρχουν οπαδοί της Δόξας τα τελευταία 20 χρόνια. Οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι που παίρνουν τα ασπρόμαυρα κασκόλ αν παίζουν Δόξα Άρης ή Δόξα-Ηρακλής και μεταμορφώνονται σε οπαδούς της Δόξας Δράμας


Δημοκράτη

Ρε Δημοκράτη Παπαδόπουλε ο Κόκκινος σε πείραξε; Ψέματα είπε για τα ΑΦΜ; Αντί να βγάλεις καμία ανακοίνωση για τον ευεργέτη της ομάδας που έσωσε τον ερασιτέχνη, ασχολείσαι με τρίχες, μούσμουλα και πράγματα που είναι τουλάχιστον αστεία;

Σχόλια