64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μισός με Λάρισα ο Παναθηναϊκός

Με τέσσερις απουσίες, που ίσως γίνουν πέντε, θα ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός. 
Μισός με Λάρισα ο Παναθηναϊκός

«Στροφή» στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο (όπως αυτό ήρθε και ενώ διοικητικά αναμένεται σκληρό «κυνήγι» σε ΕΠΟ/ΚΕΔ) και να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις που απομένουν για το φινάλε της σεζόν. 
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πάντως, πέραν του ψυχολογικού, θα χρειαστεί να βρει λύσεις και στα πολλά προβλήματα που έχει να διαχειριστεί όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι. 

Κι αυτό γιατί δεν θα αγωνιστούν οι Λουντ, Εμποκού, Μολέδο που έχουν συμπληρώσει κάρτες και ο Χουλτ που αποβλήθηκε χθες στην Τούμπα. 

Ο προαναφερθείς Κονγκολέζος εξτρέμ του τριφυλλιού έκανε θεραπεία σήμερα λόγω σύσπασης στον δικέφαλο, ενώ αμφίβολος για τον αγώνα με την Λαρίσα είναι και ο Κουλιμπαλί, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει οριστικά αύριο. 

Λογικά, ο Κάρλος Ζέκα θα προφυλαχθεί, αφού δεν υπάρχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος στα πλέι οφ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Βίκτωρας Κλωναρίδης έγινε μπαμπάς και απουσίαζε δικαιολογημένα από τη σημερινή προπόνηση.

sport-fm.gr

Σχόλια