64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βλαχοδήμος: “Δεν επαναπαυόμαστε”

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να μείνει στις νίκες που έκανε επί των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Πανιωνίου και πως θα πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να μείνει στις νίκες που έκανε επί των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Πανιωνίου και πως θα πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Ο τερματοφύλακας των “πράσινων” αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του και στους επόμενους στόχους. Ο Βλαχοδήμος μίλησε στην εφημερίδα “Real News'. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός νίκησε πιο δύσκολα τον Πανιώνιο σε σχέση με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος θα παίξει καλή άμυνα και χρειαζόμασταν πολλά τρεξίματα, να κυκλοφορήσουμε γρήγορα τη μπάλα, ώστε να διασπάσουμε την άμυνά του». 

Για την τρίτη σερί νίκη: «Μας δίνει θάρρος και ώθηση. Ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες. Θέλουμε να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη της σεζόν. Αυτός είναι ο σκοπός μας». 

Για τις απώλειες βαθμών με μικρότερης δυναμικότητας αντιπάλους: «Δεν έχω κάποια εξήγηση. Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να τα δίνουμε όλα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μερικές φορές σου βγαίνει αυτό που θέλεις να κάνεις. Έχουμε βρει τον ρυθμό μας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θέλουμε να νικάμε και για τους φιλάθλους και για την ομάδα και φυσικά, για τους εαυτούς μας. Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από τη νίκη». 

Για τη λίγη δουλειά που είχε στα τελευταία τρία ματς: «Οι συμπαίκτες μου κάνουν πολύ καλή άμυνα. Η ομάδα θέλει να νικάει, ξέρει ότι πρέπει να κρατήσει το μηδέν για να το πετύχει και με τις οδηγίες του προπονητή, αμύνεται σωστά. Γι΄ αυτό κι εγώ έχω πιο εύκολο έργο». 

Για ποιο από τα δύο ματς που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. πρωτάθλημα, Κύπελλο) είναι πιο σημαντικό: «Ευτυχώς το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί έτσι. Πρέπει να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά και να προσπαθήσουμε να το νικήσουμε. Καταλαβαίνω ότι το Κύπελλο είναθι ένας τίτλος και όλοι τον θέλουμε, αλλά στο πρωτάθλημα έχει σημασία πού θα τερματίσουμε. Γιατί μπορούμε να πάρουμε προβάδισμα για τα πλέι οφ». 

Για τον πιο δυνατό αντίπαλο: «Κάθε ομάδα έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και άλλη μας βολεύει περισσότερο και άλλη λιγότερο. Είναι καλό που νικάμε, γιατί αποκτάμε αυτοπεποίυηση και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Όμως, οι νίκες που πετύχαμε δεν μας εξασφαλίζουν τις νίκες στα επόμενα ντέρμπι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Θα παίξουμε ξανά με τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ, ίσως και με τον Ολυμπιακό, οπότε δεν πρέπει να μείνουμε στις νίκες που κάναμε». 
 
 

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Κυριακή 09 Απριλίου, 19:00
Live    








novasports.gr

Σχόλια