64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, Ρέις: «Μας βοήθησε ο Ουζουνίδης»

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης και ο Νούνο Ρέις

Στη δυναμική που έδωσε στον Παναθηναϊκό η αλλαγή προπονητή τον Δεκέμβριο και η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στάθηκε ο Νούνο Ρέις σε δηλώσεις του στη NOVA.

«Η αλλαγή προπονητή μας βοήθησε, όπως και η είσοδος νέων ιδεών. Ολοι οι φίλαθλοι βλέπουνε ότι εμείς από την πλευρά μας αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τα "θέλω" του προπονητή μας. Αρχίζουμε να κερδίζουμε αγώνες και ντέρμπι. Η ομάδα μεγαλώνει, παίζει καλύτερα και βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος και πρόσθεσε για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:
«Ολοι μας είμαστε επαγγελματίες κι ο καθένας από εμάς περιμένει την ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει. Θα προσπαθήσουμε να φύγουμε από τη Θεσσαλονίκη νικητές!» Οσο για το ματς του Κυπέλλου; «Δεν σκεφτόμαστε τόσο μακριά. Οταν κάποιος σκέφτεται μακριά, χάνει το επόμενο ματς».
 Κλωναρίδης: «Να μην χάσουμε το μυαλό μας»
Συγκέντρωση, ταπεινότητα και προσήλωση στον στόχο είναι τα ζητούμενα για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη για να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός το σερί των επιτυχιών του.
«Οταν κερδίζεις δύσκολους αντιπάλους, αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία. Πρέπει όμως να κρατάμε τα κεφάλια μας εδώ. Δεν πρέπει να χάνουμε το μυαλό μας, αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ανυπομονούμε για το επόμενο ματς» τόνισε ο ομογενής επιθετικός στη NOVA και πρόσθεσε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
«Πρέπει να δούμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πολύ σοβαρά. Ξέρουμε όλοι ότι το να παίζεις στην Τούμπα είναι πάντα πολύ δύσκολο. Αν όμως είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και δουλέψουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».
Ερωτηθείς, δε, για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει πέντε αγώνες με τον Δικέφαλο του Βορρά στο επόμενο διάστημα και το εάν θεωρεί πως τα ματς του Κυπέλλου έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα, ο «Κλώνα» απάντησε: «Ασφαλώς και οι αγώνες του Κυπέλλου είναι λίγο πιο σημαντικοί, γιατί αν χάσεις, αποκλείεσαι απ’ τη διοργάνωση. Θεωρώ, ωστόσο, ότι και τα ματς του πρωταθλήματος είναι εξίσου σημαντικά. Το βασικό για μένα είναι να βλέπεις σαν ομάδα καθένα παιχνίδι στη σειρά του και να μην κοιτάς πιο πέρα».
[ "Goal" ]

Σχόλια