64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Γλίτωσε το χαρακίρι με… buzzer beater η Παρί! HIGHLIGHTS

Τι ματσάρα ήταν αυτή! Η Παρί είδε τη Μετς να την ισοφαρίζει με γκολ στο 78' και στο 88', τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι στο 90', αλλά με «χτύπημα» του Ματουιντί στα… χασομέρια, επικράτησαν 3-2! 
Γλίτωσε το χαρακίρι με… buzzer beater η Παρί!

Έπαθαν… Premier League στο Μετς! 

Σε ένα συγκλονιστικό -σε εξέλιξη- ματς, ίσως το καλύτερο φετινό στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε από την… κόλαση, επικρατώντας 3-2 των γηπεδούχων, που πήγαν να κάνουν την ανατροπή της χρονιάς, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Ligue 1. 
Αν και έδειχναν… άνετοι, με το 30ό γκολ του Καβάνι στο 33' και το τέρμα του Ματουιντί τρία λεπτά αργότερα, οι πρωτευουσιάνοι έπαθαν αδιανόητο… κοκομπλόκο στο τελευταίο τέταρτο, με αποτέλεσμα, όχι, απλά, να δεχθούν την ισοφάριση με «χτυπήματα» των Ζουφρ στο 78' και Ντιαμπατέ στο 88', αλλά να κινδυνέψουν με κανονικότατο… χαρακίρι, καθώς η Μετς είχε και δοκάρι στο 90'! 

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, μετά από σέντρα του Παστόρε, ο Ματουιντί διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό σκορ και έβαλε… τίτλους τέλους στο θρίλερ του ''Stade Saint-Symphorien'', στέλνοντας, έστω και με την ψυχή στο στόμα, τους Παριζιάνους στην κορυφή, μαζί με τη Μονακό. Η τελευταία, πάντως, έχει παιχνίδι λιγότερο. 



sport-fm.gr

Σχόλια