64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Check in» στα πλέι οφ για Παναθηναϊκό

Συνέχεια στη νίκη επί του Ολυμπιακού θέλει να δώσει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Με συνταγή… Λεωφόρου θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι». 
«Check in» στα πλέι οφ για Παναθηναϊκό
Έτοιμος να πετύχει άλλη μία νίκη σε ντέρμπι τη φετινή σεζόν είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια στην επικράτηση επί του Ολυμπιακού πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. 
Απόψε οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, και η νίκη μοιάζει με μονόδρομο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Μετά τη χθεσινή ισοπαλία της Ξάνθης και την ήττα του Πλατανιά, με νίκη απόψε στο ΟΑΚΑ το «τριφύλλι» εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και ο προπονητής του θα μπορέσει να κάνει καλύτερη διαχείριση στα επόμενα παιχνίδια
Όσον αφορά τις σκέψεις του Ουζουνίδη για το αρχικό σχήμα, όλα δείχνουν πως θα διατηρήσει το 4-4-2 με την ενδεκάδα να είναι η ίδια που ξεκίνησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέντο και Χουλτ. 

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης και Ζέκα, με τους Βιγιαφάνιες και Εμποκού στα πλάγια. Ο Κλωναρίδης αναμένεται να είναι πίσω από τον Μπεργκ. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Μέστο, Χουχούμης, Τελάντερ, Λουντ, Μπουμάλ, Ρέις, Π. Βλαχοδήμος, Λέτο και Μολίνς. 

* Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να δώσει το «παρών» ο Γιάννης Αλαφούζος στο αποψινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Χρήστος Παναγόπουλος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα ηγηθούν της «πράσινης» αποστολής στο ΟΑΚΑ.

sport-fm.gr

Σχόλια