64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Europa League: Προβάδισμα πρόκρισης για Γιουνάιτεντ και Άγιαξ

Όλα ανοιχτά στα ζευγάρια της Θέλτα με την Γκενκ (3-2) και της Λιόν με την Μπεσίκτας (2-1)
Europa League: Προβάδισμα πρόκρισης για Γιουνάιτεντ και Άγιαξ

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει από... σήμερα την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Άντερλεχτ, καθώς ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος, στη μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία που έκαναν οι Βέλγοι.


Η Γιουάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 37' με τον Μχιταριάν και είχε πολλές καλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, όμως αντί να το πετύχει... τελικά το δέχτηκε, όταν ο Ντεντόνκερ στο 86' με κεφαλιά νίκησε τον Ντε Χέα, δίνοντας κάποιες ελπίδες στην Άντερλεχτ, που θα πρέπει πάντως να κάνει την υπέρβαση στο Ολντ Τράφορντ για να μην αποκλειστεί.

Καθαρό προβάδισμα πρόκρισης πήρε εν τω μεταξύ ο Άγιαξ, που επικράτησε με 2-0 της Σάλκε, ενώ όλα είναι ανοιχτά στα ζευγάρια της Θέλτα με την Γκενκ και της Λιόν με την Μπεσίκτας: Στο μεν πρώτο η Θέλτα επικράτησε με 3-2, όμως τα δύο εκτός έδρας γκολ των Βέλγων τους δίνουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης, στο δε δεύτερο η Λιόν έκανε μία εντυπωσιακή ανατροπή, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15' με γκολ του Μπάμπελ, γύρισε το παιχνίδι με γκολ του Τολισό στο 83' και του Μορέλ στο 84' και με το τελικό 2-1 στην “τσέπη” της θα διεκδικήσει την πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη.

news.gr

Σχόλια