64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

(ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ) «Ξεμπούκωσε» η Σοσιεδάδ! Highlights

Ευρωπαϊκά όνειρα μπορεί να ξανακάνει η Σοσιεδάδ! Έπειτα από τέσσερα ματς με ένα μόλις γκολ, οι Βάσκοι ξεμπούκωσαν και καθαρίζοντας άνετα 3-1 τη Χιχόν, επέστρεψαν στην πρώτη εξάδα της Primera Division. 
«Ξεμπούκωσε» η Σοσιεδάδ!

Από τον ποδοσφαιρικό… λήθαργο που έμοιαζε να έχει πέσει στα τελευταία παιχνίδια ξύπνησε η Σοσιεδάδ. 


Βγάζοντας επιτέλους εγωισμό, οι Βάσκοι καθάρισαν τη Χιχόν (3-1) και επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τέσσερα παιχνίδια με έναν μόλις πόντο και ένα γκολ ενεργητικό. 

Στο τρίτο μόλις λεπτό του αγώνα η κοντινή κεφαλιά του Γουίλιαν έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Και πριν καν συμπληρωθεί ημίωρο (27’) ο Χουάνμι είχε καθαρίσει ουσιαστικά το ματς. 

Αφού λοιπόν ο Μπερτσίτσε διεύρυνε το σκορ στο 76’ (με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή), το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 86’ με τον Έλντερσον. 

Έτσι, η Σοσιεδάδ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Μπιλμπάο από τη Βιγιαρεάλ και προσπερνώντας εκείνη και την Εϊμπάρ, βρέθηκε στην έκτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο



sport-fm.gr

Το «κόλλησε» ο Σιόβας!

Όχι μόνο είναι «κολόνα» στην άμυνα της Λεγάνες, άμα λάχει τα... παστελώνει κιόλας! Ο Δημήτρης Σιόβας πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στην Ισπανία, ανοίγοντας το σκορ απέναντι στην Οσασούνα. 
Το «κόλλησε» ο Σιόβας! (video)

Το πρώτο του γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν πέτυχε σήμερα ο Δημήτρης Σιόβας! 


Παίρνοντας καλή θέση στην περιοχή της Οσασούνα, ο στόπερ της Λεγανές έκανε ωραία προβολή και στο 16’ έγραψε το 0-1 για την ομάδα του. 

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας αμυντικός δέχεται συνεχώς διθυραμβικά σχόλια για την απόδοσή του στην Ισπανία και το πόσο έχει μεταλλάξει προς το καλύτερο τα μετόπισθεν της Λεγανές.




sport-fm.gr
Ο Μίτσελ "σκότωσε" την Μπαρτσελόνα



Η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία και την πέταξε μέσα από τα χέρια της, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της Ρεάλ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τη Μάλαγα του Μίτσελ.
Η Μπαρτσελόνα είχε "χρυσή" ευκαιρία να επιστρέψει για τα καλά στη μάχη του τίτλου, ωστόσο την πέταξε στα "σκουπίδια" λίγες ώρες μετά από την απώλεια της Ρεάλ, χάνοντας με 2-0 από τη Μάλαγα του Μίτσελ στο "Ροσαλέδα" εξαιτίας δικών της λαθών.
Ο Λουίς Σουάρες έχασε τρεις καταπληκτικές ευκαιρίες και απέδειξε για ακόμα μία φορά φέτος ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα ευστοχίας σε τέτοιου είδους αγώνες. Ο Νεϊμάρ, από την πλευρά του, δέχθηκε δύο ανόητες κίτρινες κάρτες, η πρώτη γιατί έδενε τα κορδόνια του επιδεικτικά μπροστά σε αντίπαλο πριν εκτελέσει φάουλ, τη δεύτερη για φάουλ στο κόρνερ της Μάλαγα.
Ο τρίτος "μοιραίος" πρωταγωνιστής για τους Καταλανούς ήταν ο σκόρερ, Σάντρο Ραμίρεθ, ο παίκτης που έκανε τη χάρη πέρυσι στην Μπαρτσελόνα να παραμείνει ακόμα μία χρονιά λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών, για να φύγει το καλοκαίρι του 2016 ως ελεύθερος παρότι είχε συμβόλαιο. Σε μία από τις πολλές αντεπιθέσεις που προκάλεσε για ακόμα μία φορά το 3-4-3 του Λουίς Ενρίκε, ο 21χρονος βγήκε μόνος του με τον Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν και έκανε το 1-0.
Στα επόμενα 30 λεπτά αγώνα και παρά τη διπλή αλλαγή στην ανάπαυλα (μέσα οι Αντρές Ινιέστα και Σέρτζι Ρομπέρτο), οι Καταλανοί δεν είχαν να επιδείξουν πολλά πράγματα πλην των ευκαιριών του Σουάρες και των εκτελέσεων φάουλ του Λιονέλ Μέσι, ενώ από το 65' που δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Νεϊμάρ, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για μία κακή Μπαρτσελόνα.
Με την άμυνα να απαρτίζεται από δύο άτομα που έπαιζαν πολύ ψηλά, επήλθε η τιμωρία. Δεν έγινε από τον Ανταλμπέρτο Πενιαράντα σε γκολ που ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ, έγινε στο 90' όμως από τον Γιόνι, με την Μπαρτσελόνα να βλέπει τη Ρεάλ να φεύγει ακόμα πιο μακριά στη βαθμολογία, απέχοντας πλέον τρεις βαθμούς από την κορυφή και με παιχνίδι περισσότερο.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ροσάλες, Ερνάντεθ, Γιορέντε, Ρίκα, Καμάτσο, Ρέθιο, Φορνάλς, Ανιόρ (67' Πενιαράντα), Χουάν Κάρλος (83' Γιόνι), Σάντρο (77' Σάρλες)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Ματιέ (46' Ρομπέρτο), Άλμπα, Γκόμες (61' Αλκάθερ), Μπουσκέτς, Σουάρεθ (46' Ινιέστα), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:


Παρασκευή
Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο 3-1 (17' Βίκτορ Ρούιθ, 47' Μπακαμπού, 58' Αντριάν / 20' Λαπόρτ)

Σάββατο
Εσπανιόλ - Αλαβές 1-0 (56' Πιάτι)
Ρεάλ - Ατλέτικο 1-1 (52' Πέπε / 85' Γκριεζμάν)
Σεβίλλη - Ντεπορτίβο 4-2 (1' Γιόβετιτς, 9' Σαράμπια, 32' Κορέα, 88' Μπεν Γεντέρ / 4', 25' Κακουτά)
Μάλαγα - Μπαρτσελόνα 2-0 (32' Σάντρο, 90' Γιόνι)

Κυριακή
Γρανάδα - Βαλένθια (13:00)
Θέλτα - Έιμπαρ (17:15)
Οσασούνα - Λεγκανές (19:30)
Λας Πάλμας - Μπέτις (21:45)

Δευτέρα
Σοθιεδάδ - Χιχόν (21:45)

Η βαθμολογία


1. Ρεάλ 72*
2. Μπαρτσελόνα 69
3. Ατλέτικο 62
4. Σεβίλλη 61
5. Βιγιαρεάλ 54
6. Μπιλμπάο 50
7. Σοθιεδάδ 49
8. Έιμπαρ 47
9. Εσπανιόλ 46
10. Θέλτα 41*
11. Αλαβές 40
12. Βαλένθια 36
13. Λας Πάλμας 35
14. Μάλαγα 33
15. Μπέτις 31
16. Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 28
17. Λεγκανές 27
18. Σπόρτινγκ Χιχόν 22
19. Γρανάδα 20
20. Οσασούνα 14

*ματς λιγότερο οι Ρεάλ και Θέλτα
**οι 4 πρώτοι στο Champions League (ο 4ος στα προκριματικά)
***ο 5ος και ο 6ος στο Europa League (όπως και ο κάτοχος του Copa del Rey)
****υποβιβάζονται οι 3 τελευταίοι
*****στην ισοβαθμία μετρούν τα μεταξύ τους ματς, μετά η διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση, μετά το fair-play και μετά γίνεται μπαράζ (αν κρίνεται σημαντική θέση)

Ο πίνακας των σκόρερς


27 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

24 γκολ
Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

19 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

16 γκολ
Ιάγο Άσπας (Θέλτα)

15 γκολ
Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο)

12 γκολ
Αρίτς Αντούριθ (Μπιλμπάο)

11 γκολ
Άλβαρο Μοράτα (Ρεάλ)
Ζεράρ Μορένο (Εσπανιόλ)

10 γκολ
Σέρτζι Ενρίτς (Έιμπαρ)
Κεβίν Γκαμεϊρό (Ατλέτικο)
Ρουμπέν Κάστρο (Μπέτις)
Πάμπλο Πιάτι (Εσπανιόλ)
Ουισάμ Μπεν Γεντέρ (Σεβίλλη)

9 γκολ
Πέδρο Λεόν (Έιμπαρ)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)
Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)
Ουίλιαν Ζοζέ (Σοθιεδάδ)

8 γκολ
Ντούγε Τσοπ (Χιχόν)
Φλορίν Αντόνε (Ντεπορτίβο)
Ρομπέρτο Σοριάνο (Βιγιαρεάλ)
Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο (Ατλέτικο)
Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (Λας Πάλμας)
Σάντρο Ραμίρεθ (Μάλαγα)


Γρανάδα – Βαλένθια 1-3 

Ηλιόλουστο μεσημέρι Κυριακής και... ευχάριστη βόλτα για τη Βαλένθια στο «Νουέβο Λος Κάρμενες», με την ομάδα του Βόρο να φτάνει εύκολα στο τελικό 3-1.
Γρανάδα – Βαλένθια 1-3



Ο Σιμόνε Τζάτζα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τις «νυχτερίδες» στο ματς της 31ης αγωνιστικής της La Liga, αφού πέτυχε δύο γκολ και είχε ευκαιρίες για το χατ-τρικ, το οποίο όμως του έμεινε... απωθημένο.
Ο Ιταλός φορ στο 19' με καταπληκτική κίνηση για να βρεθεί μπροστά από τον αντίπαλό του στη σέντρα που του έγινε από δεξιά άνοιξε το σκορ, για να κάνει και το 2-0 μόλις δύο λεπτά αργότερα, όντας ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι για να σκοράρει με προβολή.
Στο 31' ορθά δεν μέτρησε γκολ με κεφαλιά του Σάντι Μίνα για οφσάιντ, όμως, ο Ισπανός χρίστηκε εν τέλει σκόρερ στο 55' με ωραία κίνηση και μονόκοματο σουτ εντός περιοχής για το 3-0.

Έπειτα από το προβάδισμα αυτό, η Βαλένθια κατέβασε ταχύτητα, άφησε χώρους στη Γρανάδα, αυτή πήρε μέτρα, έπαιξε ποδόσφαιρο, μείωσε με τον Πόνσε στο 65', αλλά αυτό ήταν όλο...
Αποδοκιμασίες κατά διαστήματα προς τον Λούκας Αλκαράθ και τους ποδοσφαιριστές του, από τη στιγμή που έδειξαν ότι δεν είχαν τρόπο να κοντράρουν τη Βαλένθια και να δείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι την ύστατη στιγμή την παραμονή στην κατηγορία.





Ο Γκριεζμάν "πάγωσε" το Μπερναμπέου

Με γκολ πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Αντουάν Γκριεζμάν διέταξε σιωπή στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και βοήθησε την Ατλέτικο να φύγει για τέταρτη σερί σεζόν αήττητη από την έδρα της Ρεάλ (1-1).
Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (vids)
Ποοιός θα το πίστευε ότι σε ένα μαδριλένικο ντέρμπι με τόσους παιχταράδες μέσα, τη διαφορά θα την έκανε ο… Πέπε! Ναι, αυτός ο σκληρός, τραχύς, ατσούμπαλος και πολλές φορές αντιαθλητικός στόπερ.
Στο τελευταίο του ντέρμπι απέναντι στην Ατλέτικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε τα πάντα, αφού άνοιξε το σκορ, κι έκοβε τα πάντα πίσω, μόνο που την πάτησε από ένα… συμπαίκτη του! Μία γονατιά του Τόνι Κρόος στα πλευρά του τον έστειλε στα… πιτς και η Ατλέτικο Μαδρίτης που ήταν στα σχοινιά αναθάρρησε. 

Η άμυνα της «βασίλισσας» άρχισε να κάνει νερά και ο Αντουάν Γκριεζμάν με γκολ πέντε λεπτά πριν το τέλος, βοήθησε τους «ροχιμπλάνκος» να φύγουν αήττητοι από το άντρο της Ρεάλ Μαδρίτης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά (1-1), κλέβοντας το βαθμό και δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν αυτή που γέμιζε καλύτερα το γήπεδο στο πρώτο μέρος, περιορίζοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης σε απόλυτα παθητικό ρόλο. Η «βασίλισσα» κάλλιστα θα μπορούσε να καθαρίσει το ντέρμπι από το πρώτο μέρος, όμως ο Όμπλακ έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Κριστιάνο στην κλειστή γωνιά (18’) και λίγο αργότερα ο Σάβιτς με την απόκρουση της χρονιάς έσωσε πάνω στη γραμμή με κεφαλιά το τετ-α-τετ του Ρονάλντο (30’).

Οι «ροχιμπλάνκος» που προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με στημένα, είχαν μία καλή προσπάθεια με σουτ του Γκριεζμάν που έδιωξε ο Νάβας (38’), μα ήταν φανερό ότι δεν πατούσαν καλά στο γήπεδο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε γκαζωμένη και στην επανάληψη και μετά από δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με Ρονάλντο (47’) και Μπενζεμά (49’) δικαιώθηκε λίγο αργότερα, όταν ο Πέπε με υπέροχη διαγώνια κεφαλιά (52’) βρήκε το απέναντι πλαϊνό δίχτυ (1-0) στο πρώτο του φετινό γκολ.

Στην επόμενη κατεβασιά ο Καρβαχάλ σημάδεψε ψηλά και κάπου εκεί η Ρεάλ αποφάσισε να εξαφανιστεί από το γήπεδο, αφού άρχισε να παίζει με το ρολόι.

Ο Νάβας έσωσε το τετ-α-τετ με τον Φερνάντο Τόρες (60’), όμως ήταν φανερό ότι ειδικά μετά τον τραυματισμό του Πέπε (62’), η Ρεάλ έχανε λάδια και μέτρα στο γήπεδο. Οι «ροχιμπλάνκος» άρχισαν το γύρω-γύρω όλοι κοντά στην εστία του Νάβας και πέντε λεπτά πριν το τέλος βρήκαν τη χαραμάδα που έψαχναν.

Ο Κορέα βρήκε υπέροχα τον Γκριεζμάν στην πλάτη της άμυνας και ο Γάλλος με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 1-1, έφτασε τα 15 γκολ στη φετινή Primera Division, σκοράροντας για τρίτη φορά στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». 


Ποιος κέρδισε από αυτό το 1-1; Η Μπαρτσελόνα, που με νίκη στην έδρα της Μάλαγα πιάνει την Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή με ένα ματς περισσότερο, έχοντας και το clasico στη Μαδρίτη σε δύο εβδομάδες..




Ξέσπασε και καπαρώνει Champions League η Σεβίλλη

Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές για τη Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας ξέσπασε στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, επικρατώντας 4-2 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της 4ης θέσης. 
Ξέσπασε και καπαρώνει Champions League η Σεβίλλη

Την πιο ακατάλληλη στιγμή για την ίδια αντιμετώπισε τη Σεβίλλη η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, καθώς η ομάδα της Ανδαλουσίας απείχε εδώ και έξι αγωνιστικές από τις νίκες και ήθελε οπωσδήποτε το τρίποντο και τελικά το πήρε, επικρατώντας 4-2. 

Η ομάδα του Σαμπάολι ξεκινώντας με... φούρια, αλλά και χωρίς ιδιαίτερη αμυντική προσήλωση, καθώς μόλις στο 1' άνοιξε το σκορ με τον Γιόβετιτς, αλλά στο 4' ο Κακουτά ισοφάρισε άμεσα για τους φιλοξενούμενους. 

Το «μία σου και μία μου» συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό, αφού η Σεβίλλη ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Σαράμπια στο 9', δεχόμενη εκ νέου την ισοφάριση και πάλι από τον Κακουτά, που πέτυχε το δεύτερο γκολ του ίδιου και της ομάδας του. 

Η χαρά της Ντέπορ δεν κράτησε όμως για πολύ, αφού στο 32' ήταν ο Κορέα αυτός που διαμόρφωσε το 3-2 για τους γηπεδούχους, που στη συνέχεια και εντελώς φυσιολογικά έριξαν το ρυθμό του αγώνα. 

Στη συνέχεια του ματς και ειδικότερα προς το τέλος του ματς με στημένες φάσεις, η Ντέπορ προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς επιτυχία και τελικά ο Μπεν Γεντέρ στο 88' έκανε το 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, που φέρνει τη Σεβίλλη σε θέση ισχύος για την εξασφάλιση της 4ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. 



Εσπανιόλ – Αλαβές 1-0


Ο Πάμπλο Πιάτι έπιασε διψήφιο αριθμό γκολ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με αυτό που πέτυχε απέναντι στην Αλαβές και χάρισε στην Εσπανιόλ τη νίκη με σκορ 1-0.
Εσπανιόλ – Αλαβές 1-0 (vid)
Η ομάδα του Κίκε Φλόρες επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και εκμεταλλεύτηκε άριστα την ήττα (3-1) της Μπιλμπάο από τη Βιγιαρεάλ το βράδυ της Παρασκευής.
Αυτό, διότι μείωσε στους τέσσερις βαθμούς από την τελευταία θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα συνεχίσει στις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με την ελπίδα...

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Πάμπλο Πιάτι (56'), ο οποίος έφτασε πλέον στα 10 τέρματα μέσα στη σεζόν, έχοντας μετρήσει και 9 ασίστ και έχοντας συνολικά συμμετοχή σε ποσοστό 44% στα γκολ της ομάδας του, όντας ο κορυφαίος στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Ο νόμος της Βιγιαρεάλ!

Την... πελατειακή της εντός έδρας παράδοση κόντρα στην Μπιλμπάο που κρατά από το 2004 συνέχισε και φέτος η Βιγιαρεάλ, επικρατώντας 3-1 των Βάσκων και είναι σε θέση ισχύος για την 5η θέση. 
Ο νόμος της Βιγιαρεάλ!
Βασιζόμενη στην εξαιρετική της αγωνιστική κατάσταση και στην... πελατειακή σχέση που έχει αναπτύξει με την Μπιλμπάο στο «Μαδριγάλ», η Βιγιαρεάλ επικράτησε των Βάσκων με 3-1, πετυχαίνοντας αποφασιστική νίκη για την κατάκτηση της 5ης θέσης. 
Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα από την αρχή του ματς και άνοιξαν το σκορ στο 17', έπειτα από φάση διαρκείας από στημένη φάση στο 17', με τον Βίκτορ Ρουίθ να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και να σκοράρει με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. 

Παρ' όλα αυτά η απάντηση ήταν άμεση με τον Λαπόρτ να κάνει το 1-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαίρια να προηγηθούν με τον Γιορέντε να σημαδεύει το δοκάρι σε κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. 

Στο β' ημίχρονο, όμως, η Βιγιαρεάλ μπήκε γκαζωμένη και μόλις στο 47' ο Μπακαμπού έκανε το 2-1, ολοκληρώνοντας με υποδειγματικό τρόπο αντεπίθεση των συμπαικτών του, ενώ στο 58' ο Αντριάν διαμόρφωσε το 3-1, γράφοντας ουσιαστικά τους τίτλους τέλους. 

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Βίκτορ Ρουίθ, αποβλήθηκε στο 74', ωστόσο παρά την πίεση των Βάσκων, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση έστω της ισοπαλίας. 



Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής 

Παρασκευή, 7/4 

Βιγιαρεάλ-Μπιλμπάο 3-1 
(17' Βίκτορ Ρουίθ, 47' Μπακαμπού, 58' Αντριάν - 20' Λαπόρτ) 

Σάββατο, 8/4 

Εσπανιόλ-Αλαβές 1-0 
(56' Πιάτι) 

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 
(52' Πέπε - 85' Γκριεζμάν) 

Σεβίλλη-Λα Κορούνια 4-2 
(1' Γιόβετιτς, 9' Σαράμπια, 32' Κορέα, 88' Μπεν Γεντέρ - 4', 25' Κακουτά) 

Μάλαγα-Μπαρτσελόνα 2-0 
(33' Σάντρο, 90' Γιόνι) 

Κυριακή, 9/4 

Γρανάδα-Βαλένθια 1-3 
(65’ Πόνσε - 19’, 21’ Τζάτζα, 55’ Μίνα) 

Θέλτα-Εϊμπάρ 0-2 
(13' Κίκε, 51' Πέδρο Λεόν) 

Οσασούνα-Λεγανές 2-1 
(36' πεν., 71' Σέρχιο Λεόν - 16' Σιόβας) 

Λας Πάλμας-Μπέτις 4-1 
(44' Γκόμεθ, 49' Μπόατενγκ, 62' Βιέρα, 83' πεν. Χεσέ - 88' Ναβάρο) 

Δευτέρα, 10/4 

Σοσιεδάδ-Χιχόν 3-1 
(3’ Γουίλιαν, 27’ Χουάνμι, 76’ Μπερτσίτσε - 86’ Έλντερσον) 

Η επόμενη αγωνιστική (32η) 

Μ. Παρασκευή, 14/4 

Μπιλμπάο-Λας Πάλμας (21:45) 

Μ. Σάββατο, 15/5 

Λα Κορούνια-Μάλαγα (14:00) 
Χιχόν-Ρεάλ Μαδρίτης (17:15) 
Ατλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα (19:30) 
Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ (21:45) 

Κυριακή, 16/4 

Λεγανές-Εσπανιόλ (13:00) 
Βαλένθια-Σεβίλλη (17:15) 
Μπέτις-Εϊμπάρ (19:30) 
Γρανάδα-Θέλτα (21:45) 

Δευτέρα, 17/4 

Αλαβές-Βιγιαρεάλ (21:45) 

sport-fm.gr

Σχόλια