64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Έμεινε στα... νεύρα της Μαδρίτης η Μπάγερν Highlights

Το σώμα ήταν παρών, όχι όμως και το πνεύμα... Η Μπάγερν Μονάχου «κόλλησε» με τη Μάιντς (2-2), φανερά επηρεασμένη από τον αποκλεισμό της κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο. 
Έμεινε στα... νεύρα της Μαδρίτης η Μπάγερν

Κάτι τα νεύρα, κάτι η κούραση από το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Champions League, δεν ήθελε και πολύ για να έρθει η γκέλα της Μπάγερν Μονάχου. 


Κερδισμένη αυτής της συγκυρίας ήταν η Μάιντς, που παίζοντας χωρίς άγχος και πίεση στην έδρα των πρωταθλητών, όχι μόνο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), αλλά μπορεί να αισθάνεται και αδικημένη από το τελικό σκορ, καθώς προηγήθηκε δύο φορές και δέχθηκε την ισοφάριση στο 73' από τον Αλκάνταρα. 

Μόλις στο 3' ο Κρκιτς εκμεταλλεύτηκε παιδικό λάθος της άμυνας της Μπάγερν, που ουσιαστικά του έδωσε την ασίστ για το γκολ κα δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ουλράιχ για το 0-1, με τον Ισπανό να γίνεται ο πρώτος από τη χώρα του, που σκοράρει στα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα (Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία). 

Η Μάιντς έχασε ακόμα μια ευκαιρία για να κάνει το 0-2, με τον Ουλράιχ να κατεβάζει... ρολά και στην επόμενη φάση το πλήρωσε, αφού ο Ρόμπεν με πλασέ μέσα από την περιοχή κατάφερε να ισοφαρίσει στο 16' (1-1). Η Μάιντς είχε καταλάβει ότι υπήρχε πρόσφορο έδαφος για να μην φύγει με άδεια... χέρια από το Allianz Arena και στο 40' ο Μπροζίνσκι με πέναλτι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. 



sport-fm.gr

Σχόλια